Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Pepe și-a pregătit mănușile de bătaie. De data asta nu se lasă

Exclusiv. Pepe și-a pregătit mănușile de bătaie. De data asta nu se lasă
Faptul că Pepe e o fire sportivă a ieșit la iveală mai ales în timpul divorțului de Raluca. Atunci, ca să își scoată din cap gândurile negative și problemele, a mers constant în sala de forță și a început să își antreneze pectoralii.

După un weekend în zăpadă, alături de Yasmine, noua dragoste a vieții lui, Pepe se pregătește să se bată. E hotărât să o facă, nu mai e cale de întors. El s-a pregătit și e gata de luptă.

Se spune că boxul este un mod eficient de a arde calorii, și ajută mult și la coordonare dar și la dezvoltarea unor noi abilități mentale. Pepe e hotărât să se pună pe treabă. Imediat ce s-a întors de la schi, unde, cum am spus, s-a aflat alături de iubita sa, artistul și-a cumpărat o pereche de mănuși de box.

A optat pentru unele în culoarea argintului, de la un brand celebru în domeniu. „Mi-am cumpărat singur un cadou, să am chef de antrenament”, a dezvăluit cântărețul.

Pepe și-a dus în weekend iubita să schieze

Cine se uită la Pepe vede că artistul arată din ce în ce mai bine. Noua relație îi priește, iar trupul îi e bine lucrat la sală. În plus, profită și de zăpadă, cât mai este, pentru a practica sporturi de iarnă. Lui îi place mult să schieze, de altfel, iar  iubita sa este de asemenea, o pasionată a acestui sport. Faptul că în 2019 Pepe a suferit un accident la schi nu l-a ținut departe de pârtie, unde a revenit imediat de anul următor.

Se pare că, după multiple vacanțe și activități în compania fiicelor sale, Pepe a optat să meargă în excursia de schi doar cu iubita sa, pentru a întreține focul pasiunii relației lor. Cei doi sunt împreună deja de peste un an de zile.

Yasmine Ody este cunoscută ca și make-up artist. Tânăra este o prezență discretă pe rețelele sociale, nu doar din prisma relației cu Pepe. Acest lucru a și alimentat, în trecut, zvonuri despre răcirea relației, fapte contrazise de ceea ce  le arată artistul fanilor, ori de câte ori face o activitate deosebită în compania iubitei sale.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre