Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Petrecere fără sfârșit pentru cuplul Ibrahim și Raluca Pastramă. De când a născut, casa lor e loc de „pelerinaj”. Video

Exclusiv. Petrecere fără sfârșit pentru cuplul Ibrahim și Raluca Pastramă. De când a născut, casa lor e loc de „pelerinaj”. Video
Fosta soție a lui Pepe și-a făcut iubitul să nu își mai încapă în piele de fericire după ce, luni, fiica lor a venit pe lume. Aceasta a primit un nume deosebit: Mariam.

Proaspăta mămică a părăsit maternitatea și a venit acasă cu fetița. Rețete și vedete a dezvăluit în exclusivitate, că Raluca Pastramă a decis să nu o alăpteze pe micuță, și o hrănește cu biberonul, pentru a-și păstra nurii „la locul lor”.

Noul ei soț, Ibrahim, un om de afaceri de origine arabă, care provine dintr-o familie bogată, și care e cu câțiva ani mai tânăr decât partenera sa, nu își mai încape în piele de bucurie că are primul său copil.

Petrecere fără sfârșit acasă la Ibrahim și la Raluca Pastramă

Ibrahim a fost primul din familie care a arătat-o lumii pe micuța Mariam, și tot el a postat o imagine emoționantă cu soția sa în timp ce hrănește bebelușul.

Aseară a fost petrecere mare acasă la Ibrahim și Raluca. Rudele bărbatului și prietenii de familie au fost convocați pentru o petrecere de pomină, care a celebrat venirea pe lume a lui Mariam.

Bărbații au încins grătarul și au preparat de la mici, la fleici. Între timp femeile au roit în jurul micuței și nu s-au putut abține să nu o țină în brațe.

Ibrahim: „Inimile mele!”

Fiind deja mamă de doi copii înainte să o aducă pe lume pe Mariam, Raluca Pastramă este relaxată și nu se teme să dea copilul din brațe.

La fel de emoționat s-a dovedit a fi și socrul ei, tatăl lui Ibrahim, care i-a pozat fiului său în timp ce, foarte grijuliu, o strânge la piept pe nou-născuta sa nepoțică.

Pepe și-a luat fiicele și le-a dus la mare

În tot acest timp, Pepe a dat dovadă de o reacție exemplară și le-a luat în vacanță, la mare, pe fiicele sale din căsătoria cu Raluca Pastramă. Ei se află la Venus, acolo unde artistul are un contract și susține seara, concerte, în timp ce, peste zi, fetițele se bucură de soare, de mare, și de facilitățile resortului de lux în care sunt cazați.

Sursa foto – video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre