Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Raluca, fosta soție a lui Pepe, transformare totală după ce a anunțat divorțul de turc

Exclusiv. Raluca, fosta soție a lui Pepe, transformare totală după ce a anunțat divorțul de turc
Luna decembrie a fost bulversantă pentru lumea mondenă bucureșteană. La trei ani de la divorțul de Pepe, Raluca Pastramă a anunțat că divorțează pentru a doua oară. Fosta soție a cântărețului s-a separat „de câteva luni bune” de al doilea ei soț, Ibrahim Ibru.

Semnele au fost clare pentru cine a știut să le interpreteze. Raluca Pastramă trece printr-o transformare totală de când a anunțat divorțul, dar asta s-a văzut, de fapt, din momentul separării. Frumoasa brunetă a devenit foarte activă pe rețelele sociale, ea fiind, altfel, în timpul vieții ei de familistă, extrem de discretă.

Raluca Pastramă insistă să le arate internauților ce femeie frumoasă (și singură) este (Sursa foto: Instagram)

Acum, pare că o imită pe Britney Spears. De câteva luni, și-a activat contul de TikTok al grădiniței, unde a început să posteze clipuri cu ea. În plus, a început și să distribuie multe imagini din noua ei viață, pe Instgaram. Însă nu faptul că postează e surprinzător. Ci ceea ce postează.

Al doilea divorț, mai frumos ca primul

Așa cum vă amintiți, Raluca Păstramă a divorțat de Pepe pentru că se îndrăgostise de turcul Ibrahim. Totul a izbucnit după ce s-a aflat că fusese, în compania lui, într-o excursie de weekend, la munte. La foarte scurt timp după ce ea și Pepe și-au spus la revedere (nu în cei mai calmi termeni), Raluca se afișa cu noul ei partener.

Cei doi au devenit și părinți, și s-au căsătorit cu o zi înainte ca tânără să meargă la spital să o nască pe a treia ei fiică, Maryam. În toată viața ei de parteneră și apoi soție a lui Ibrahim, a fost extrem de zgârcită cu postările, și aproape nimeni nu a știut cum arată viața ei. La fel cum nu s-a știut că s-au despărțit. Spre deosebire de primul divorț, la al doilea, Raluca a preferat trecerea în liniște de la statutul de soție la cel de femeie singură.

Raluca Pastramă, transformare totală

Apoi, brusc, de câteva luni, a început să le reamintească fanilor de pe rețelele sociale cât e de sexy și frumoasă. Raluca Pastramă distribuie insistent imagini incitante cu ea pe rețelele sociale.

De Crăciun Raluca Pastramă a postat pe internet fotografii în ipostaze incitante (Sursa foto: Instagram)

De Crăciun a pozat lângă brad într-o rochie de catifea, burgund, mulată, amplu despicată în față, pe toată lungimea piciorului. De atunci a continuat cu alte imagini, care mai de care punând-i mai bine în valoare frumusețea naturală. La fel făcea și la începutul relație cu Ibrahim, până în momentul în care a devenit, oficial, iubita lui.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre