Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Raluca Pastramă ripostează la postările dulci ale fostului soț, Pepe. Imaginea momentului

Exclusiv. Raluca Pastramă ripostează la postările dulci ale fostului soț, Pepe. Imaginea momentului
După divorțul de Raluca, cu care are două fete mari, Pepe s-a ales cu un băiețel care, peste numai câteva zile, va împlini un an. Fosta soție nu s-a lăsat mai prejos și, chiar dacă a pierdut startul, i-a născut și ea o fetiță, noului ei soț, la câteva zile distanță de la venirea pe lume a lui Pepe junior.

Mai ales tata, fericitul Ibrahim, e cel care își prezintă odorul pe rețelele sociale. Raluca, în schimb, de când a devenit mamă a treia oară, e preocupată de dezvoltarea personală și grija pentru copilași. Zilele acestea ea și-a arătat lumii fetița, într-o postare rară. Frumos machiată, Raluca poartă o rochie lungă, și își ține în brațe fiica adorabilă. Aceasta a crescut, are ochi albaștri superbi, iar luna viitoare va împlini primul an din viață.

Raluca a decis să le vorbească fanilor ei despre dragostea pe care o poartă copiilor. „Nu vei mai trăi această zi cu copiii tăi din nou. Mâine ei vor fi crescut un pic mai mult decât azi. Ziua de azi este un dar minunat.  Respiră aer adânc, observă-le fețele și piciorușele. Bucură-te de bucuria prezentului. Bucură-te de ziua de azi.  Ziua va trece mai repede decât îți dai seama”, a postat fosta soție a lui Pepe.

Raluca, fosta soție a lui Pepe, mesaj emoționant despre copii și iubirea pe care le-o poartă

Fiicele mari ale Ralucăi  o iubesc pe Yasmine

Fiicele Ralucăi și ale lui Pepe au o relație foarte apropiată de noua soție a tatălui lor și, recent, au apărut toate în videoclipul celei mai noi piese de dragoste  pe care cântărețul a lansat-o. Maria și Rosa petrec mult timp cu Yasmine, acasă la Pepe, merg în vacanțe împreună și se bucură inclusiv de ședințe foto asortate, așa cum a fost, bunăoară, cea de Crăciun. Între concerte, live-uri, piese noi și grija pentru cel care îi va duce numele mai departe, Pepe e un tată implicat în viața tuturor copiilor săi. El participă la orele de sport și la competițiile fiicelor sale mari.

Raluca, tot mai discretă. Mesaj pentru mame

Ce era discretă înainte, dar după căsătoria cu Ibrahim, Raluca a devenit și mai discretă pe rețelele sociale. Soțul ei este un om de afaceri cu situație financiară bună și origini arabe. Cei doi o au împreună pe fiica Maryam. Destul de rar, pe rețelele de socializare, fosta soție a lui Pepe a postat imagini cu mezina familiei, dar și cu cele două fete, Maria și Rosa, din căsnicia cu cântărețul. „Mulțumesc, Doamne, pentru tot ce mi-ai dat, pentru tot ce mi-ai luat și pentru tot ce mi-ai lăsat”, a scris Raluca alături de prima imagine cu noua sa fiică, distribuită în mediul online.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre