Exclusiv. Răsturnare de situație după conferința de presă pentru Bodi. Daria, unde fugi?

Exclusiv. Răsturnare de situație după conferința de presă pentru Bodi. Daria, unde fugi?
I-a mai transmis niște mesaje de amor pe Instagram, dar și-a luat zborul. Cu inel cu tot. Daria Radionova a spus, ieri „Pa, București”.

A așteptat să se termine conferința de presă organizată de logodnic prin intermediul avocatului său. Avocatul a explicat cât de bogat e Alex Bodi, cât de bine îi merg afacerile. Anul trecut ar fi încasat 7 milioane de euro.

De când a fost închis, Daria Radionova i-a stat alături. Mai exact, a stat în vila din Tunari a afaceristului, singură, cu pisicul. S-a plimbat cu mașinile lui scumpe, și a înfuriat-o, tot la două zile, pe Bianca Drăgușanu, ultima fostă soție a lui Alex Bodi, arătându-i  inelul de logodnă care acum un an era al ei, iar acum nu mai e.

Dar, toate au o limită. Moldoveanca sexy și tunată a decis că a sosit momentul să încheie statul în București, mai ales că Bodi e după gratii și cine știe cât  va mai sta acolo. Ea  și-a făcut bagajele și a plecat.

Daria Radionova a plecat plângând

„Așteptarea este un semn al dragostei adevărate. Oricine poate spune Te iubesc, dar nu oricine poate aștepta și dovedi acest lucru”, a transmis Daria Radionova printr-o postare pe Instagram, imediat după conferința de presă susținută de Cătălin Dancu. Între timp își împacheta lucrurile în gențile Vuitton.

Apoi a postat imagini plutind deasupra norilor. Era  luni și a plecat departe de Bodi, într-o lume mai bună, alături de prietenele ei, unde nu e bârfită, judecată și nu e pusă la index de toată lumea mondenă, așa cum s-a întâmplat în București în săptămânile în care a fost aici.

„E greu, zilele par așa întunecate; luna, stelele sunt nimic fără tine. Atingerea ta, pielea ta… unde încep eu? Niciun cuvânt nu poate explica felul în care îmi lipsești. Să neg acest gol, acest gol pe care-l am în mine? Aceste lacrimi spun propria lor poveste. Îmi spun să nu plâng când ești plecat.

Dar sentimentele copleșitoare sunt mult prea puternice. Pot să mă întind lângă tine?”, au fost ultimele gânduri ale Dariei Radionova către iubitul ei Alex Bodi, aflat în pușcărie.

Bărbatul iubit e suspect într-un dosar de proxenetism și trafic de persoane al DIICOT Craiova, dar avocatul său susține că acuzațiile sunt ridicole, un proxenet adevărat nu putea încasa doar 3000 de euro dintr-o asemenea activitate în trei ani.

Sursa foto: Instagram

Credeți că viața în Dubai e ușoară? Iată ce trebuie să facă Ramona Gabor pentru a avea viză

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre