Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. S-a întâmplat aseară în curtea lui Pepe și a fost gălăgie mare

Exclusiv. S-a întâmplat aseară în curtea lui Pepe și a fost gălăgie mare
Vecinii lui Pepe au auzit gălăgie aseară. A fost și lumină multă, până târziu. Nu prea au avut ce să facă în sensul acesta.

Petrecerile sub corcoduș nu sunt o noutate în curtea lui Pepe. Acum a adunat pe toată lumea și și-a celebrat iubita. Noua femeie din viața lui, Yasmine Ody  urmează să îl transforme din tată de fete, în tată (și) de băiat. Ea îi va naște lui Pepe un moștenitor care-i va duce numele mai departe. Make-up artista a împlinit, ieri, 28 de ani și a fost o petrecere mare.

Yasmine Ody își arată burtica

Femeia alături de care Pepe și-a găsit fericirea urmează să nască în curând, ca de altfel și fosta soție a artistului. Yasmine Ody este o graviduță simpatică, care a reușit să își păstreze bine silueta. Acum are o burtică mărișoară, de care este tare mândră și pe care, alături de prietenele ei cele mai bune, o expune în fotografii.

Pentru fericitul eveniment, Yasmine Ody a avut un tort dreptunghiular imens. Iar iubitul ei, Pepe, i-a făcut una din cele mai frumoase declarații de dragoste în public.

Din ce se vede, totuși, de la petrecere se pare că au lipsit Andra și Măruță, nașii de cununie ai lui Pepe cu Raluca Pastramă. Niciunul dintre aceștia nu au postat nimic pe rețelele sociale de la marea distracție, și nici în imaginile distribuite de prietenele Yasminei, nu apar.

Cum s-au întâlnit Pepe și Yasmine Ody

Cu ocazia aniversării sale, tânăra a avut parte și de o surpriză neașteptată din partea unei persoane foarte apropiate. Aceasta a distribuit o imagine cu ea, veche de câțiva ani, în care iubita lui Pepe apare fără pic de machiaj. Imaginea este complet surprinzătoare pentru fanii tinerei care o știu mereu dichisită și machiată.

Yasmine Ody lucrează ca make-up artist de mai mulți ani, iar înainte de aceasta ea a activat și ca model. Din postura de make-up artist ea l-a și cunoscut pe Pepe, fiind contractată de organizatori pentru a-l machia pe artist cu ocazia unui eveniment. Ulterior, la scurt timp după ce vedeta a anunțat separarea de a doua soție, Yasmine Ody a distribuit pe rețelele sociale o imagine cu ei împreună în timpul pregătirilor.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre