Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Să vedeți ce năzdrăvană s-a făcut fiica lui Bogdan Ionescu

Exclusiv. Să vedeți ce năzdrăvană s-a făcut fiica lui Bogdan Ionescu
Zilele acestea, Bogdan Ionescu, fostul ginere al lui Traian Băsescu, trăiește vara din plin și se răsfață cu copiii alături, și soția sa, cât poate.

Bogdan Ionescu a fost căsătorit cu mezina lui Traian Băsescu și l-a făcut pe acesta bunic. Din relația sa cu EBA au venit pe lume Traian junior și Anais. Relația cu Elena s-a destrămat după câțiva ani, însă cei doi au rămas în relații bune.

De mai bine de un an, Bogdan Ionescu s-a recăsătorit cu turcoaica Sheila, o tânără cu o carieră în imobiliare. După nunta pe malul Bosforului, într-un palat otoman, cei doi au devenit, anul acesta, părinți. Sheila a născut în ianuarie o fiică, Marie Annelise.

Bogdan Ionescu juca șah cu o mână, cu alta alăpta bebelușul

Pe când abia devenise tată a treia oară, Bogdan Ionescu dezvăluia ce părinte plin de resurse este. El le-a prezentat-o pe mica surioară imediat copiilor săi, și a avut grijă ca aceștia să nu se simtă neglijați nicio secundă.

Astfel, tată atent, tânărul juca șah, cu o mână, cu fiica sa, iar cu cealaltă o alăpta pe micuța nou-născută.

Micuța Annelise s-a făcut o năzdrăvană, vrea să facă lucruri singură

Creștinată recent, și cu o primă vacanță cu avionul la activ, micuța Annelise crește și s-a făcut o năzdrăvană. Îi seamănă la chip leit tatălui, dar e bucălată și mereu zâmbitoare. Fetița învață deja să apuce lucruri, spre marea bucurie a părinților care au parte de experiențe tot mai interactive cu ea.

Mândru de puiul său cel mic, Bogdan Ionescu a distribuit o postare a soției sale, Sheila, în care aceasta a filmat-o pe fiica lor în timp ce apucă biberonul plin cu lapte și vrea să se rănească singură.

Dar Bogdan Ionescu nu este numai un tătic atent și implicat, ci și un soț foarte grijuliu și afectuos. El o răsfață pe aleasa lui cu vinuri scumpe, el fiind un fin cunoscător în domeniu, după cum se poate observa din postările sale.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre