Exclusiv. Sorana Cârstea dezvăluie ceea ce Țiriac junior ține secret: au ajuns foarte departe

Exclusiv. Sorana Cârstea dezvăluie ceea ce Țiriac junior ține secret: au ajuns foarte departe
Chiar dacă nu se afișează ostentativ, precum alte cupluri, Țiriac Junior și tenismena Sorana Cârstea formează un cuplu care se dovedește a fi din ce în ce mai legat.  După cele întâmplate anul trecut, se pare că ei și-au stabilit propria tradiție.

Zilele acestea Sorana Cârstea dezvăluie ceea ce Țiriac junior ține secret. Au ajuns la Polul Nord. Cât privește vacanța prin zăpadă, fiul celebrului tenismen Ion Țiriac preferă să păstreze tăcerea. Pe rețelele sociale acesta nu dezvăluie că a ajuns foarte departe și nici că e însoțit de iubita sa.

Sorana Cârstea a dezvăluit în ultimele zile locurile de vis în care a ajuns. Sunt la aproape la Polul Nord, ținta expediției, după cum anunța, în treacăt, Țiriac junior, pe la mijlocul lunii octombrie. atunci el a dezvăluit o sesiune intensivă de antrenamente îns ala de forță, unde ridica greutăți, menționând că se pregătește să plece la Polul Nord.

Expediția din Himalaya a oficializat relația cu Sorana

Anul trecut, Ion Ion Țiriac a mers în Himalaya, însoțit de logodnica sa. Ei au urcat  pe munte, în Nepal, apoi au vizitat una din cele mai interesante țări din regiune, Bhutan, după care au mers și mai departe, în Africa, în safari. de aici sportiva a distribuit imagini fabuloase, cu girafe și alte animale exotice.

Anul trecut, din safari, Sorana Cârstea și Țiriac junior au postat imagini sincronizate (Sursa foto: Instagram)

Anul trecut, Țiriac junior a împlinit 48 de ani, iar expediția prin lume și-a făcut-o cadou de ziua lui. De altfel, iubita i-a scris și un mesaj emoționant cu această ocazie. Anul acesta, Țiriac junior și iubita sa, Sorana Cârstea, au lăsat în urmă căldura și au plecat să descopere zăpezile care nu se topesc niciodată.

Cum a anunțat Ion Ion Țiriac că pleacă în expediție

„Traversare suprarealistă în Cercul Arctic”, a notat tenismena alături de una dintre fotografii. În alta pozează din Finlanda, iar peisajul înzăpezit ne duce cu gândul că în curând vor urma sărbătorile de iarnă. „Mulțumesc, Finlanda, pentru o vacanță frumoasă”, a mai notat sportiva alături de altă imagine. În paralel, cum arătam, Ion Ion Țiriac nu a dezvăluit faptul că a plecat în voiaj. Pe rețelele sociale acesta este  mai degrabă absent, ori postează mesaje care nu au legătură cu vacanța în care se află.

Sorana Cârstea dezvăluie că a ajuns la Cercul Polar (Sursa foto: Instagram)

Conform postării de pe Instagram, Țiriac  junior și Sorana au plecat în vacanță în ultima săptămână a lunii octombrie. Pentru a face față cu brio condițiilor meteo extreme,  bărbatul s-a antrenat făcând trageri la piept cu 1000 de kilograme.

Țiriac junior anunța la mijlocul lunii octombrie că pleacă la Polul Nord (Sursa foto: Instagram)

Nu este primul din familie care ajunge acolo, dar cu siguranță e primul care are gânduri pașnice. Tatăl său, cunoscutul tenismen Ion Țiriac, a fost și el la Polul Nord, în anul 2013, când a participat la o vânătoare.

Sorana Cârstea se bucură de o vacanță „frumoasă” alături de iubitul ei (Sursa foto: Instagram)

În urmă cu mai puțin de două luni, Țiriac junior i-a făcut Soranei o superbă declarație de dragoste, în miez de noapte, după ce aceasta s-a calificat în sferturile de finală ale US Open 2023.

Iubitei lui Țiriac junior îi priește vacanța hibernală. Se vede după cât zâmbește (Sursa foto: Instagram)

„28 de ani de antrenamente, peste 25 de accidentări serioase. N-a avut Crăciun, zile de naștere sau Revelion. A călătorit peste 1.000.000 de kilometri. O viață presărată cu lacrimi, dureri, îndoieli, înfrângeri grele! Și vine un moment în călătoria ei când acest zâmbet din suflet face ca totul să merite. Ceea ce ai reușit este întârziat și pe deplin meritat!”, a scris Ion Ion Țiriac pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre