Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Soția lui Bogdan „Sida” Ionescu e ca femeia fantastică. Deși abia a născut, Sheila nu-și neglijează soțul

Exclusiv. Soția lui Bogdan „Sida” Ionescu e ca femeia fantastică. Deși abia a născut, Sheila nu-și neglijează soțul
Pe 21 ianuarie, fostul ginere al lui Traian Băsescu a devenit tată pentru a treia oară. Pe lângă Traian jr. și Sofia, el mai are acum o fetiță, Annelise.

Chiar dacă nu a împlinit încă o lună de viață, micuța are parte de o viață cât se poate de „dinamică”. Părinții ei au decis că venirea pe lume a unui copil nu trebuie să le schimbe prea mult programul. Prin urmare au sărbătorit nașterea micuței cu o mini vacanță la munte, la zăpadă, într-un resort de lux din Poiana Brașov. După aceea au revenit acasă, la București, unde activitățile multe și interesante continuă.

Bogdan și Sheila trăiesc o căsnicie de vis

Așa cum știți, Bogdan „Sida” Ionescu s-a căsătorit cu noua sa soție anul trecut în luna septembrie, cu frumoasa Sheila, o turcoaică. Cei doi au făcut căsătoria civilă în București după care au avut parte de o nuntă de vis într-un fost palat otoman, pe malul Bosforului, la Istanbul. Din acel moment, Bogdan a avut grijă să își răsfețe soția ori de câte ori a avut ocazia. La aniversarea primului an de căsnicie a dus-o într-o vacanță în Franța.

Iar cadou pentru nașterea fetiței i-a oferit un ceas de aur de la un brand celebru și scump.

Zilele acestea cei doi ne arată că acordă o atenție deosebită pentru a se menține în formă.

Sheila merge la sala de fitness însoțită de micuța Annelise

Chiar dacă a născut recent, Sheila are mare grijă de silueta ei care, așa cum am văzut-o și pe durata sarcinii, nu a fost aproape deloc afectată. Tânăra și frumoasa turcoaica merge în continuare în sala de fitness pentru a se antrena. Acum, că este și mămică, are grijă să o ia cu ea și pe fetiță. Așa se face că soția lui Bogdan Ionescu și-a început săptămâna cu o sesiune de antrenament la care adus-o și pe micuța Annelise. În timp ce mama ei s-a antrenat, fetița a dormit cuminte în „scoică”.

Chiar dacă nu ne-a arătat-o încă cu totul, Bogdan Ionescu e foarte fericit de statutul de tată de bebeluș. Zilele trecute, el le-a înmuiat inimile prietenilor de pe rețelele sociale cu o poză cu piciorușul fetiței.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre