Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Tabietul pe care Mario Fresh îl are din grădiniță. Nu o să vă vină să credeți!

Exclusiv. Tabietul pe care Mario Fresh îl are din grădiniță. Nu o să vă vină să credeți!
Mario Fresh nu este doar un cântăreț talentat și cu voce minunată, ci un tânăr bărbat foarte atent la cum arată. Pune mare accent pe îngrijirea personală și asta se vede. Dar, nici gând să fie ceva deprins după ce și-a lansat cariera. Apucăturile sunt mult mai vechi.

Indiferent că stă în casă, că iese la masă cu prietenii sau cu iubita sa, Mario Fresh este cât se poate de dichisit. Are și o soră și, e de înțeles că multe din pedanterii le-a deprins și de la aceasta, încă din copilărie. Apoi, după cum dă de înțeles, era fascinat de rutina de beauty pe care a văzut-o la mama sa, astfel că, de mic, a vrut și el să participe.

Tânărul, dezinhibat, nu s-a sfiit să împărtășească cu fanii lui un tabiet pe care l-a deprins din copilărie. Avea cam vârsta de grădiniță când i s-a făcut manichiura. „Prima mea programare la mani”, a scris Mario Fresh alături de o fotografie cu el, super drăgălaș și mic, stând cuminte și fericit în fața unei manichiuriste care îi taie unghiile. La cum arată de simpatic, nu e de mirare că peste 11.200 de fani au apreciat fotografia.

Mario Fresh, cuprins de nostalgie

Zilele acestea Mario Fresh e puțin nostalgic legat de trecerea timpului. El a mai distribuit pe rețelele sociale alte două imagini, în care apare, gânditor, într-o ținută lejeră. ”Ghiciți acum cât timp am făcut pozele astea! Trece timpul ăsta…. pffff”, a comentat artistul.

Fanii au recunoscut imediat momentul imortalizat: 16 noiembrie 2018.

Schimbare de look și manichiură

Mario Fresh se bucură de o mare popularitate în rândul tinerilor de la noi din țară. Este apreciat și iubit de foarte mulți adolescenți, și reprezintă chiar un exemplu pentru cei mai mulți dintre ei. În vară artistul i-a surprins pe toți, după ce și-a făcut șuvițe blonde și și-a tuns părul într-un stil „military”.

La momentul respectiv, Mario Fresh a dezvăluit că nu și-a făcut schimbarea de look din propria inițiativă, ci a fost „obligat” de fratele său pe nume Alin. Cu aceeași ocazie, a trecut și pe la manichiură, tabiet de îngrijire pe care, așa cum am văzut, și l-a asumat încă de la grădiniță.

Sursa foto: Instagram

Raluca lui Pepe nu era „sfânta soție” în care a pozat ani la rând. Ies la iveală informații despre bărbatul misterios

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre