Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Viața discretă a fiicei miliardarului României. Cine e și cum arată domnișoara

Exclusiv. Viața discretă a fiicei miliardarului României. Cine e și cum arată domnișoara
Poartă nume românesc, a copilărit la Monte Carlo, iar acum studiază Jurnalismul la Miami. Are 22 de ani și duce o viață cât se poate de discretă. Cine e și cum arată domnișoara.

Mama ei este o celebră jurnalistă, iar tatăl o somitate a tenisului internațional. Ați ghicit, vorbim de mezina lui  Ion Țiriac.

Ioana Natalia este o sumă a motivelor care îl pot face pe un tată mândru. E deșteaptă, frumoasă de rupe și, mai ales, știe să își țină viața privată departe de ochii lumii.

Fostul mare tenismen Ion Țiriac este unul dintre cei mai bogați bărbați din România, dar marea lui bogăție sunt copiii. Are trei. Primul, Ion Alexandru Țiriac, e cel mai mare, născut din relația cu manechinul Mikette von Issenberg. Apoi i-a avut pe Karim și Ioana Natalia.

Mama celor doi copii este jurnalista egipteană Sophie Ayad. Mezina familiei are 22 de ani, fiind cu doi ani mai mică decât fratele ei, și este de o frumusețe răpitoare. Copiii au crescut cu părinții despărțiți încă de când erau mici, dar au avut o viață fără griji.

Au copilărit la Monte Carlo, unde nu le-a lipsit nimic, din contra. În prezent Ioana Natalia Țiriac și mama sa, Sophie Ayad, trăiesc în Miami. Tânăra i-a călcat pe urme mamei sale, și studiază jurnalismul, după ce a absolvit Şcoala Americană din Bucureşti.

Țiriac a cunoscut-o pe mama Ioanei când  aceasta scria la Bunte

Deși tenismenul și Sophie Ayad (50 de ani) s-au despărțit când copiii erau foarte mici, cei doi au continuat să țină legătura,  astfel că fiul și fiica lui Ion Țiriac nu au prea simțit lipsa tatălui. Acesta i-a susținut atât moral cât și financiar, asumându-și foarte serios responsabilitățile de părinte.

Sophie Ayad şi Ion Ţiriac s-au cunoscut în 1994, pe când miliardarul român era rezident în Germania şi era proprietarul turneelor de tenis de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. Sophie lucra atunci pentru revista Bunte.

Fiica lui Ion Țiriac, corp de top model

Cu un tată care arată cu zeci de ani mai tânăr la cei 81 ai săi, și cu o mamă care lejer putea să lase presa pentru o carieră în modelling, nu e de mirare că Ioana e extrem de frumoasă. Are un corp de fotomodel, pe care nu ezită să și-l etaleze în poze în care apare îmbrăcată sumar, pe plajă, în costume de baie.

Știe să își pună în evidență silueta și, pe cât de bine face acest lucru, pe atât se descurcă și în a păstra discreția cu privire la iubitul său.

Acesta apare alături de ea în numai câteva fotografii, și tot ce se știe despre el e că ar fi fiul unei familii bogate, cu origini libaneze. Johnny Chammas a absolvit Școala de Afaceri în cadrul Universității din Miami. Acesta e primul bărbat cu care Ioana se afişează public, semn și că relația este cât se poate de asumată.

Sursa foto: Instagram

Phil Collins nu mai scapă de fosta soție. Cum încearcă să o dea afară din conac

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre