Simona Ionescu / Redactor Șef

Familia Adelinei Pestrițu s-a înmulțit. Să vedeți cum arată noul membru – Exclusiv

Familia Adelinei Pestrițu s-a înmulțit. Să vedeți cum arată noul membru – Exclusiv
Pentru Adelina Pestrițu anul se încheie frumos. Vedeta a vizitat un hotel de gheață și a admirat aurora boreală. A trebuit însă să revină repede acasă, unde familia i s-a înmulțit.

Adelina Pestrițu este una din vedetele influencer care știe cum să își gestioneze afacerile și, dincolo de bârfele care au apărut p seama ei, mereu a stat cu capul sus. Sau, dacă a fost cazul, a acționat în instanță. Așa cum s-a întâmplat în legătură cu afirmațiile Oanei Zăvoranu.

Bruneta are o viața de familie împlinită. Sau, cel puțin, asta arată. O casă superbă, smart, un soț atent și sexy, o fiică adorabilă. Și un cățel. Care, între timp, mai are un companion, un puiuț primit să îi fie alături tatălui. În timp ce se pregătește să își lanseze noua colecție de îmbrăcăminte, total diferită de hainele pe care le-a avut până acum, Adelina Pestrițu ne arată noul membru al familiei, un cățel mic și pufos de culoarea ciocolatei. „Tata și fiul”, a scris vedeta alături de o imagine în care apar amândoi cățeii ei.

O adevărată menajerie în casa Adelinei Pestrițu

Mare iubitoare de animale, Adelina Pestrițu a suferit enorm în februarie anul trecut, când cățelușa ei Nobby a murit la vârsta de 11 ani. După o perioadă de doliu, în familia ei și-a făcut intrarea un alt cățeluș, Choco.

„Pentru cei care m-ați întrebat. El este Choco și este în familia noastră de 7 luni. Este un cadou pe care i l-am oferit fetiței noastre după prima săptămână de grădiniță. A fost extrem de emoționată și astăzi este cel mai bun prieten al ei. Și, evident, al nostru. Seamănă mult cu Nobby și este foarte inteligent. Rasa este poodle”, a scris Adelina pe Instagram, în luna martie. Într-o altă postare, vedeta a anunțat că Choco beneficiază de tratament de vedetă. El merge la coaforul canin, pentru răsfăț și îngrijire.

Începând de Crăciunul acesta, Choco nu mai e singur în casa Adelinei Pestrițu, căci vedeta a decis să păstreze unul din puii masculului. Cățelul e adorabil și deja se joacă cu tot ce găsește. Adelina mai are acasă o pisică Sphynx, pe nume Ra, pe care a primit-o de la soțul ei, la o lună după ce Nobby a murit. În trecut, vedeta a avut acasă și un raton, pe care însă l-a dus la Zoo, atunci când a rămas însărcinată.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre