Simona Ionescu / Redactor Șef

Familia lui Selly, mai ceva ca în Games of Thrones. Părinții lui sunt verișori primari! „Așa a fost la noi la Craiova…”

Familia lui Selly, mai ceva ca în Games of Thrones. Părinții lui sunt verișori primari! „Așa a fost la noi la Craiova…”
Deși el a fost un personaj extrem de vizibil, încă de la începutul adolescenței, Selly și-a ținut viața de familie departe de ochii curioșilor. Practic abia  în perioada în care termina liceul Selly s-a aflat și cu ce se ocupă cei ce i-au dat viață.

Considerat unul adevărații veterani ai Youtube-ului românesc, la 21 de ani, Selly, pe numele său Andrei Șelaru, se mândrește cu reușita lui în carieră. Are peste trei milioane de abonați pe YouTube și o avere estimată la un milion de euro. Provenind dintr-o familie mai degrabă modestă (mama e profesoară de matematică, iar tata, inginer silvic), Selly a povestit că întrebarea care i se pune cel mai des e dacă a ajuns la primul milion de euro.

Venit de la Craiova, lui Selly i-a scăpat porumbelul din gură: „S-a umplut Bucureștiul de gherțoi”

Pentru prima dată el a recunoscut că așa este în vară, dar și că nu deține acești bani fizic, o parte i-a investit, o parte îi are în acțiuni sau în diferite afaceri. „Da, am făcut, dar depinde cum definești averea. Majoritatea oamenilor au impresia că averea unui om reprezintă banii cash. E greșit, nu e așa”, a spus el dându-l exemplu pe Elon Musk, cel mai bogat om din istorie, care deține acțiuni foarte valoroase.

Cum a făcut Selly primii bani

Așa cum știți, Selly și-a început activitatea pe YouTube când era foarte mic, iar primii lui bani câștigați au fost 50 de dolari. „Eu consider că meritul pentru activitatea din YouTube și din online, în general, nu e cauzat de noroc, e cauzat de muncă. Munca e principalul factor aici. Dar aș fi ipocrit să spun că nu m-am bucurat și de un noroc. Care a fost norocul? Norocul meu a fost timeing-ul, acesta e foarte important când vorbești de orice afacere, de orice chestie”, a dezvăluit tânărul.

Părinții lui Selly sunt rude de sânge, veri primari

Acum însă, pe Tik Tok, la podcastul lui Edy Bărbatu, Selly a dezvăluit că părinții săi sunt veri primari. „Ai mei au o chestie foarte interesantă, că ei sunt veri primari. Așa a fost la noi la Craiova. Eu am o singură bunică. Eu am o singură bunică, din care au ieșit copiii ei, după aia ai mei, care sunt veri. Ei se știau de mici, știau că sunt veri”, a povestit nonșalant, Selly.

Apoi a explicat cum au ajuns cei doi verișori primari să devină soț și soție. „Mama mea când era mai tânără, se uitau băieții la ea și tata a zis: N-o să permit altuia să atenteze la vară-mea. Dacă cineva e să atenteze la vară-mea, mai bine să fiu eu. S-o ținem în familie, decât să fie cineva străin”, a relatat Selly.

Sursa video: TikTok

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre