Simona Ionescu / Redactor Șef

Fanii au decis. Schimbare radicală în felul în care apare Justin Bieber

Fanii au decis. Schimbare radicală în felul în care apare Justin Bieber
Vedetele ajung să nu mai poată lua propriile decizii fără să țină cont de ce zice lumea. fanii devin adevărați stăpâni. Justin Bieber o simte pe pielea lui.

O schimbare radicală în felul în care apare Justin Bieber s-a produs recent. Artistul a decis să renunțe la dreduri după reacții adverse la acest look și apare cu capul ras. Îi stă mai bine așa? Probabil unii dintre  fanii cârcotași vor spune că da. Felul în care arată cum artistul amintește de un început de an școlar din epoca comunistă.

Starul pop, în vârstă de 27 de ani, a provocat reacții adverse luna trecută când a apărut cu dreduri. Imediat i s-a reproșat ca și-a însușit o tunsoare tradițională pentru persoanele de culoare. În urma valului de critici, sensibil, artistul a decis să încheie cu look-ul respectiv.

El își ia rămas bun de la acest look care a atras controverse, după ce și-a dezvăluit capul proaspăt ras într-o postare, duminică, pe Instagram.

Schimbare radicală în felul în care apare Justin Bieber

Nu este clar ce anume a declanșat schimbarea;  critica nu părea să-l deranjeze pe Bieber care a continuat să-și păstreze dredurile timp de aproape o lună.

Tăierea dredurilor pare a fi foarte recentă, întrucât vedeta a fost prezentă la sărbătorirea lansării mărcii 818 Tequila a lui Kendall Jenner (care, de altfel, s-a confruntat și ea cu acuzații –  de însușire culturală) purtând părul lung, sâmbătă seara.

În plus, Bieber a sărit peste premiile Billboard Music Awards din 2021, duminică seara, unde a fost nominalizat la cinci categorii – inclusiv cel mai bun artist R&B și cea mai bună melodie R&B pentru „Intentions” – în favoarea unei cine cu soția Hailey Baldwin, scrie PageSix.com.

Sursa foto: Instagram

Testat rapid. Solistul de la Eurovision nu a prizat cocaină. Ce făcea, totuși, pe masă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre