Simona Ionescu / Redactor Șef

Fanii lui Ronaldo nu sunt și fanii Georginei Rodriguez. Soția fotbalistului, pusă la zid cu reproșuri usturătoare

Fanii lui Ronaldo nu sunt și fanii Georginei Rodriguez. Soția fotbalistului, pusă la zid cu reproșuri usturătoare
Georgina Rodriguez (28 de ani), partenera lui Cristiano Ronaldo (37 de ani), a intrat în gura lumii. Internauții o pun la zid și îi reproșează lucruri grave din comportament.

Tânăra a fost aspru criticată pentru ținuta aleasă când a vizitat Sanctuarul din Fatima. Modelul argentinian, care are peste 39 de milioane de urmăritori pe Instagram, a primit critici dure de la aceștia. Ea a vizitat recent Sanctuarul din Fatima,  și a fost criticată „pentru outfit-ul sexy ales când s-a dus să se roage”, scriu jurnaliștii de la Mundo Deportivo.

Frumoasa Georgina a ales să posteze imaginile din ceea ce ar fi trebuit să fie un moment intim, etalându-și ținuta mulată care i-a pus în evidență silueta, total nepotrivită pentru acest moment.

Georgina Rodriguez, criticată că își etalează bogățiile sub diverse pretexte

Dar Georgina lui Ronaldo a fost criticată și din alt motiv. Ea a dezvăluit că și-a făcut al doilea tatuaj, la doar câteva zile după primul. Priam dată, Georgina Rodriguez și-a tatuat pe brațul stâng un înger care ține în brațe o lună. Imaginea face referire la momentul tragic din viața ei și a fotbalistului, pierderea unuia dintre gemeni, băiatul său trecând în neființă la naștere. Nenorocirea prin care Georgina și Cristiano Ronaldo au trecut a avut loc în luna aprilie, iar drama a fost anunțată de cei doi pe contul de socializare.

Al doilea tatuaj reprezintă un mesaj de dragoste pentru Cristiano Ronaldo. Georgina și-a tatuat o inimă între literele „C” și „G”, inițialele lor. Pe Instagram, ea a pus o poză cu tatuajul, alături de mesajul „pe piele, în suflet și în inimă”.

Însă ea a primit critici din partea internauților care i-au lăsat mai multe comentarii negative la postarea cu tatuajul dedicat lui Ronaldo. Internauții au criticat-o că s-a folosit de simbolul dragostei doar pentru a-și etala bijuteriile. „Ok, ai diamante și bijuterii”, i-a scris cineva. „Este cea mai vanitoasă vedetă din lume”, a postat un alt urmăritor.

Acuzată că și-a uitat originea modestă

GeorginaRodriguez  a avut o copilărie sărăcăcioasă, dar de când l-a cunoscut pe Cristiano, viața ei s-a schimbat radical. De altfel, fotomodelul a fost acuzată în trecut de unchiul său, Jesus Hernandez, că a uitat de familie. „Poate îi este rușine cu noi și consideră că este mai bună decât noi pentru că noi nu trăim în lux, ca ea. Eu nu i-am cerut nimic niciodată, ne-a sunat o dată sau de două ori de când am aflat că se vede cu Cristiano Ronaldo.

Eu mă ocupam de cumpărături pentru Georgina și sora ei, le luam haine, le plăteam facturile la curent și apă, am făcut totul. Georgina locuia cu mine în anii adolescenței, până în ziua în care l-au trimis pe cumnatul meu înapoi în Argentina”, a spus în trecut Jesus Hernandez.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre