Simona Ionescu / Redactor Șef

Felix Baumgartner o descrie „obraznic” pe Mihaela Rădulescu. „Este o drăcoaică”

Felix Baumgartner o descrie „obraznic” pe Mihaela Rădulescu. „Este o drăcoaică”
Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu deja de zece ani. Chiar dacă de multe ori s-a spus că cei doi s-au despărțit cuplul trăiește fericit la Monaco. Faptele vorbesc de la sine.

De luni de zile diva din Piatra Neamț este rezervată pe rețelele sociale, dar compensează iubitul ei. Felix Baumgartner  a lansat un mesaj direct despre Mihaela Rădulescu. Acesta a distribuit pe rețelele sociale un reel cu iubita sa focoasă, pe motocicletă. „Este rebelă”, a scris celebrul sportiv extrem, în dreptul imaginilor cu românca.

Imaginile îi pun Mihaelei Rădulescu silueta în valoare. Aceasta poartă o pereche de jeans scurți și un top, piese vestimentare care îi scot în evidență trupul subțire, bine întreținut cu antrenament constant în sala de forță. Mihaela Rădulescu nu face niciun secret din faptul că se antrenează constant și că e pasionată de sport, la fel ca și iubitul său.

De-a dreptul grăitoare e melodia pe care Felix Baumgartner a adăugat-o imaginilor cu Mihaela Rădulescu. „Este o drăcoaică”, spune melodia care face trimitere la temperamentul focos al vedetei.

Mesaj direct despre Mihaela Rădulescu: „Este o drăcoaică”

Mihaela trăiește de 16 ani la Monaco, iar în ultimul deceniu e în compania sportivului austriac. Acesta e deținătorul recordului mondial pentru saltul de la cea mai periculoasă înălțime – a sărit în stratosferă. Peste vară, cei doi au avut o vacanță prelungită, călătorind prin diverse locuri din Europa, unde au practicat diverse sporturi. Cei doi sunt de aceeași vârstă și se iubesc necondiționat. Împart aceleași pasiuni pentru sport și viață frumoasă.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner trăiesc o frumoasă poveste de dragoste deja de 10 ani

Din postările pe care le fac pe rețelele sociale este evidentă pasiunea dintre ei. Au inclusiv pahare de cafea personalizate pentru lungile perioade în care călătoresc. „You are The King” și ”You are The Queen”, este scris cu litere aurii pe paharele negre, cu o textură care amintește de tăietura diamantelor. Mai mult, Felix Baumgartner are grijă să îi arate constant Mihaelei Rădulescu cât de mult o iubește. El postează deseori imagini la clipuri cu iubita sa în care își manifestă dragostea față de ea.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre