Simona Ionescu / Redactor Șef

Femeile lui Elon Musk, scandal în public

Femeile lui Elon Musk, scandal în public
Unele cupluri sunt destul de ciudate, iar Elon Musk are șansa de a ieși în evidență în legătură cu fiecare din relațiile sale. Recent, fosta sa parteneră, artista Grimes l-a implorat pe proprietarul X / Twitter, să își vadă fiul într-un tweet care a fost șters între timp.

Femeile lui Elon Musk au ajuns la scandal în public. Ca răspuns la tweet-ul lui Walter Isaacson care a împărtășit fotografii cu gemenii pe care fondatorul Tesla îi are cu Shivon Zilis, directoarea Neuralink, o companie care activează în domeniul tehnologiei și al inteligenței artificiale, Grimes a scris: „Spune-i lui Shivon să mă deblocheze și spune-i lui Elon să mă lase să-mi văd fiul sau te rog, răspunde-i avocatului meu. Nu mi s-a permis nici măcar să văd o fotografie a acestor copii până în acest moment, în ciuda faptului că situația îmi destramă complet familia”.

Isaacson, care l-a urmărit pe CEO-ul SpaceX timp de aproximativ trei ani, a împărtășit, de asemenea, un fragment din viitoarea sa biografie despre fondatorul SpaceX, în care a dezvăluit numele copiilor mici ai acestuia: Strider și Azure.

Gemenii lui Musk au fost arătați lumii pe platforma X / Twitter de biograful acestuia

Musk, în vârstă de 52 de ani, și directoarea Neuralink, în vârstă de 37 de ani, și-au întâmpinat în secret gemenii în noiembrie 2021, după despărțirea lui de Grimes. Vestea despre nou-născuți a ieșit la iveală abia în iulie 2022. Pe de altă parte, Grimes și Musk l-au avut pe primul lor fiu, X AE A-Xii, în mai 2020, dar un an mai târziu, Page Six a relatat în exclusivitate că cei doi s-au despărțit după trei ani – și o apariție la Met Gala – împreună.

Totuși, fostul cuplu s-a împăcat suficient pentru a mai avea împreună o fiică, Exa Dark Sideræl Musk, prin intermediul unei mame surogat, în decembrie 2021. Apoi, Grimes a anunțat trei luni mai târziu că ea și Musk s-au despărțit din nou. Musk este, de asemenea, tatăl altor opt copii din două relații anterioare.

Femeile lui Elon Musk, scandal în public. Cum s-au aplanat lucrurile

Între timp, se pare că Grimes a îngropat securea războiului cu Shivon Zilis după ce a afirmat pe X / Twitter că nu i s-a „permis” niciodată să vadă fotografii cu gemenii lui Zilis și ai lui Elon Musk. Aceasta a lămurit cum stau lucrurile, pe aceeași rețea de socializare.

„Am vorbit în sfârșit pe larg cu Shivon, ceea ce trebuia să se întâmple de mult timp. Nu a fost vina ei, vă rog să nu fiți supărați pe ea!” și-a început Grimes misiva duminică seara. „Ne respectăm foarte mult una pe cealaltă și suntem încântate să devenim prietene și să avem copiii crescând împreună”, a mai transmis artista. De asemenea, Grimes, în vârstă de 35 de ani, și-a cerut scuze biografului Walter Isaacson pentru că l-a atacat dur ca răspuns la tweet-ul său care includea fotografii cu gemenii lui Musk și Zilis, Azure și Strider.

„După cum vă puteți imagina, a fost o reacție la nivel de instinct la un lucru care a fost foarte greu pentru mine. Comunicarea în legătură cu gemenii nu a fost gestionată foarte bine în trecut, dar acum înțeleg total ce s-a întâmplat și iert total situația, a continuat artista. Femeile sunt atât de des puse una împotriva celeilalte. Vorbind cu Shivon, este foarte evident că este un om extraordinar și amândouă vrem doar ce este mai bine pentru copiii noștri”.

Musk a mai făcut un al treilea copil secret cu Grimes. Urmează sesiuni de joacă între frați

Grimes a confirmat, de asemenea, nașterea celui de-al treilea copil secret al ei și al lui Musk, Techno, încheindu-și mesajul: „Aș vrea să vă pot arăta cât de drăguț este micul Techno, dar prioritatea mea este să-mi țin copiii departe de ochii publicului, vă rog respectați asta în acest moment”.

Elon Musk și grimes au împreună trei copii

Zilis, în vârstă de 37 de ani, i-a răspuns artistei, spunând că „totul s-a terminat în cel mai bun mod. (…)  Mă bucur că am avut o discuție atât de minunată, a fost nebunește de așteptat, a scris directorul executiv Neuralink. Ești o dură adevărată și te respect foarte mult și eu. Abia aștept întâlnirea de joacă cu copii noștri și felicitări și pentru copilul tău!”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre