Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica Madonnei recunoaște la ce a dus viața cu părinți celebri: „Am făcut pipi pe un document foarte important…”

Fiica Madonnei recunoaște la ce a dus viața cu părinți celebri: „Am făcut pipi pe un document foarte important…”
Copiii vedetelor nu au totdeauna o viață ușoară.  E adevărat, trăiesc în lux, se bucură de orice și-ar dori, dar o existență în lumina reflectoarelor nu e totdeauna confortabilă.

Mamă a mai multor copii, unii naturali, alții adoptați, Madonna s-a străduit să le ofere acestora tot ce au putut visa. Cei care au vrut să urmeze studii departe de casă au fost sprijiniți, cum au fost susținuți și în a-și dezvolta cu succes pasiunile. Dar nu i-a fost nici ei, ca mamă, totdeauna ușor.

Lourdes Leon e primul copil natural al Madonnei. Tânăra are acum 26 de ani

Artista avea 38 de ani când a născut-o pe prima ei fiică, Lourdes, al cărui tată e actorul Carlos Leon, cu șapte ani mai tânăr decât Regina muzicii pop.

„Am făcut pipi pe un document”

Recent, Lourdes a vorbit despre cum a fost să crească ca copil al unuia dintre cei mai faimoși oameni din lume. Când a fost mică, boacănele au fost la ordinea zilei, poate și pentru a atrage atenția asupra sa, după cum ar interpreta psihologii. „Îmi amintesc că am avut probleme pentru că am făcut pipi pe un document foarte important al mamei mele, în biroul ei”, a dezvăluit ea pentru The Face.

Lourdes Leon înceracă să facă o carieră și în muzică

„Ea nu era atentă la mine sau ceva de genul ăsta, iar eu m-am ghemuit și am lăsat să curgă pipi. Aș fi primit o palmă dacă nu eram bine crescută. Manierele au fost foarte importante pentru familia mea în copilărie”, a mai povestit tânăra. Aceasta are acum o carieră solidă de model. De asemenea, calcă pe urmele mamei sale și face și muzică, însă e departe de succesul celei care i-a dat viață.

Viața de adolescentă, plină de restricții

Conștienți că adolescenta Lourdes ar fi fost prea expusă dacă ar fi ieșit la fel ca alți adolescenți de vârsta ei, Madonna și Carlos și-au ținut fiica din scurt. Nici măcar nu se furișa din casă pentru a se întâlni cu prietenii la petreceri.

Fiica cea mare a Madonnei este un model de succes, colaborând cu unele dintre cele mai cunoscute branduri

„Mă furișam pe acoperiș să fumez o țigară, dar nu mă furișam afară”, a spus ea. Tânăra a punctat că educația ei a fost destul de strictă pentru că nu avea voie să iasă în oraș. „Tata mă lăsa să ies cu prietenii mei uneori în weekenduri, dar nu aș considera că asta înseamnă să ies în oraș”, a spus ea, conform Daily Mail.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre