Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiii lui Michael Jackson, apariție rară în Vegas. Sunt pur și simplu de nerecunoscut

Fiii lui Michael Jackson, apariție rară în Vegas. Sunt pur și simplu de nerecunoscut
Blanket de 21 de ani și Prince în vârstă de 26 de ani, fiii lui Michael Jackson, și-au făcut apariția în Vegas, la spectacolul One by Cirque du Soleil, cu ocazia împlinirii a 65 de ani de la nașterea regelui muzicii pop.

Cei doi fii ai lui Michael Jackson au fost văzuți marți stând de vorbă cu invitații la Mandalay Bay Resort and Casino din Sin City. Spectacolul a fost condus de cele mai mari hituri ale lui Jackson și a prezentat acrobații, dans și imagini inedite. Prince a purtat un tricou gri, blugi albaștri și o șapcă de baseball albastră pentru spectacol și a afișat o barbă scurtă, bine tunsă.

Între timp, Blanket, care este rar văzut în public, a purtat un costum casual cu nasturi negri, cu pantaloni și pantofi asortați. Fiul cel mic al Regelui muzicii pop are părul negru, lung până la umeri, despărțit la mijloc și l-a aranjat în spatele urechilor pentru această ieșire.

Prince a primit un cadou de la un fan de-al tatălui său

Prince a fost fotografiat zâmbind și făcându-și poze cu fanii după spectacol. La un moment dat, a primit chiar un cadou de la unul dintre participanți: un desen al tatălui său. El a părut emoționat de cadou și a îmbrățișat-o pe femeia care i l-a oferit.

În acest timp, Blanket a părut mai stăpânit și a rămas singur în mulțime. Sora lor Paris Jackson, în vârstă de 25 de ani nu a fost prezentă la eveniment, pentru că se află în acest moment într-un turneu alături de trupa ei. Prince și Paris sunt copiii lui Michael cu fosta sa soție, Debbie Rowe, cei doi fiind căsătoriți din noiembrie 1996 până în aprilie 2000. Blanket a fost conceput prin intermediul unei mame surogat, dar identitatea femeii nici acum nu a fost dezvăluită.

Fiii lui Michael Jackson, apariție rară în Vegas

Medicul lui Michael a fost condamnat pentru ucidere involuntară

Michael a murit în iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unei intoxicații acute cu propofol și benzodiazepine, în locuința sa din zona Los Angeles. Medicul personal al starului pop, dr. Conrad Murray, a fost condamnat ulterior la patru ani de închisoare pentru ucidere involuntară.

„Mi-e dor de tine din ce în ce mai mult”

Frații i-au adus un omagiu tatălui lor superstar anul trecut, la ceea ce ar fi fost cea de-a 64-a aniversare a acestuia. Paris și Prince au postat pe conturile lor de Instagram fotografii din copilărie alături de celebrul lor tată. Prince a scris în dreptul unei fotografii cu tatăl său hrănindu-l când era bebeluș: „La mulți ani celui mai mare!”.

Prince, care avea doar 12 ani când tatăl său s-a stins din viață, a adăugat: „Mi-e dor de tine din ce în ce mai mult, te iubesc din ce în ce mai mult cu fiecare zi. Îți mulțumesc pentru tot”. La rândul său,Paris a împărtășit o imagine retrospectivă a tatălui ei dându-i un sărut și a scris „hbd” cu un emoji de inimă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre