Fiindcă nu mai are emisiune TV, Cristina Cioran s-a decis: se apucă de gătit în public

Fiindcă nu mai are emisiune TV, Cristina Cioran s-a decis: se apucă de gătit în public
Actrița Cristina Cioran nu prea a mai fost văzută pe micile ecrane în ultima perioadă. După ce a întrerupt colaborarea cu Vorbește lumea, undea avea o mică rubrică, actrița se apucă de o pasiune din copilărie: gătitul.

Cristina Cioran a declarat în repetate rânduri că este pasionată de gătit încă din copilărie. A participat la mai multe emisiuni unde a gătit, iar acum, fiind puțin trasă pe dreapta din cauza lipsei de proiecte de televiziune, Cristina Cioran s-a gândit să-și lanseze propriul show de gătit.

După Liviu Dragnea, Cristina Cioran e a doua persoană publică reorientată către zona de bucătărie, în ultimele luni.

„Voi lansa un canal de Youtube cât de curând, un canal de cooking, rețete simple, gătite de mine, cu pricepere dar și stângăcie, deoarece nu sunt un profesionist în domeniu, dar îmi place mult să gătesc și îmi găsesc relaxarea în a-i face pe ceilalți fericiți. În rest, sunt foarte bine, mereu este loc de mai bine asta știm cu toții”, a declarat Cristina Cioran pentru Click.

Nu va pleca în concediu, va fi ocupată cu gătitul

Nici în vacanță nu va pleca în această vară, pentru că va fi foarte ocupată cu filmările la emisiunea pentru gătit. Având în vedere că este mama unei fetițe mici și că s-a despărțit de tatăl copilului ei de câteva luni, pe Cristina o va ajuta mama ei. „Mama mă ajută foarte mult, chiar o voi lasă câteva zile la mama pe Ema, în perioada următoare, ca să pot să fac filmările pentru cooking show. Cu Alex, fostul meu iubit, bărbatul cu care am un copil sunt în relații foarte bune și este foarte implicat. Am observat că Ema, fiica noastră, este foarte fericită când se vede cu el”, a mai spus Cristina Cioran.

Ce nu mănâncă și nu va găti niciodată Cristina Cioran

Cristina Cioran știe să prepare prăjituri și aproape orice fel de mâncare. Spune despre ea că este și gurmandă și mănâncă aproape orice. Sunt însă niște lucruri de care nu s-ar atinge niciodată. „Nu aș mânca viermi și gandaci, mai sunt niște nenorociri pe care nu aș putea niciodată să le gust: fund de porc, rât de porc, ochi de vită sau de pește… îh… mai sunt dar deja ma simt cam rău”, declara, în urmă cu câțiva ani, Cristina Cioran pentru E-cuisine.

Înainte de televiziune, Cristina Cioran a fost actriță de teatru și film

Până să ajungă să fie cooptată în diverse proiecte de televiziune, Cristina Cioran și-a început ariera ca actriță de teatru și film.  Cristina Cioran a jucat în filmele „Furia” (regia Radu Muntean), „Uncrowned heart”, „Sliding dice” (regia John Riley, John Ketchum), „Margo” (regia lui Ioan Carmazan), „Numai iubirea” (serial) – rolul Laurei şi alte filme de scurt metraj, precum şi în piesele de teatru musicalul „AN DIE MUSIK”, co-producţie Anglia – România, regia Pip Simmons şi a avut chiar participări la festivalurile de teatru de la Avignon, Berlin, Amsterdam şi Rotterdam.

În proiectul cu show-ul culinar noi îi urăm succes și îi sugerăm să gătească și rețete publicate de noi! Paleta e largă și foarte atractivă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre