Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul cel mare al Nicoletei Luciu rupe inimile domnișoarelor. Cum arată Zsolt Junior. Foto

Fiul cel mare al Nicoletei Luciu rupe inimile domnișoarelor. Cum arată Zsolt Junior. Foto
Zsolt Junior, fiul cel mare al Nicoletei Luciu a călcat pe urmele celebrei sale mame. E frumos de pică, iar domnișoarele de pe conturile de socializare încep să îi dea târcoale.

Nicoleta Luciu a evitat întotdeauna să-și expună copiii în mediul online, dar Zsolt Junior, fiul cel mare a început să fie activ pe contul de socializare.

Fiul cel mare al Nicoletei Luciu a devenit un adolescent în toată regula, care a luat de la părinții săi frumusețea și inteligența. Tânărul seamănă foarte bine cu vedeta și a început să posteze tot mai mult pe contul de socializare fotografii cu el, dar și cu cei mai buni prieteni. Spre marea bucurie a domnișoarelor care-l urmăresc cu mare atenție!

„Nu se ia nici o decizie fără acordul lui”

Nu e ușor să fii mamă de patru copii, dar cu ceva timp în urmă Nicoleta Luciu a mărturisit că e ajutată de bonă, dar și de soțul său. Fără acordul căruia în casa vedetei nu se ia absolut nici un fel de decizie. „E soțul acasă și bona. El se implică în primul rând. Nu se ia nicio decizie fără acordul lui, până nu ne confruntăm și supunem la vot. Acum, copiii sunt mari, nu putem lua numai noi hotărârea, facem ca ei, mai ales dacă au rezultate bune la școală și-și fac temele”, a mărturisit Nicoleta Luciu.

Cum și-a cunoscut soțul fosta Miss România

Nicoleta Luciu, fosta Miss România 1999, actriță, cântăreață și fotomodel s-a căsătorit cu Zsolt în anul 2012 și s-au mutat în Miercurea Ciuc, orașul afaceristului.

Fiul cel mare al Nicoletei Luciu apare tot mai des pe rețelele de socializare

Nicoleta duce o viață de lux, deși a recunoscut că sunt momente în care îi lipsește Bucureștiul. Momentul de răscruce din relația celor doi a fost când s-a aflat că bărbatul a înșelat-o cu o antrenoare de kangoo jumps. Deși i-a fost foarte greu, Nicoleta a decis să-i mai dea o șansă. În primul rând pentru ca cei mici să crească alături de ambii părinți.

„Eu cred că acest episod ne-a consolidat relația”

„Dumnezeu a fost lângă mine și mi-a dat tot ce am avut nevoie în momentele alea. Acum totul este bine, suntem fericiți. Nu am răspuns la telefoane atunci, m-au preocupat și copiii. Timpul vindecă tot și acest episod, toate trec și mă gândesc că alți oameni trec prin lucruri mult mai grele.

Eu cred că acest episod ne-a consolidat relația. Cred ca fiecare cuplu trece prin astfel de momente și ori se consolidează relația, ori se duce totul. Am avut clipe când am clacat, dar mi-am revenit singură. Mă mobilizez și mă întăresc singură pentru că dacă încep să plâng nu rezolv nimic.”, a spus atunci Nicoleta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre