Simona Ionescu / Redactor Șef

Nicoleta Luciu duce în spate o cruce foarte grea. La TV părea o naivă, dar în spatele camerelor lupta să hrănească mai multe guri

Nicoleta Luciu duce în spate o cruce foarte grea. La TV părea o naivă, dar în spatele camerelor lupta să hrănească mai multe guri
Relația dintre surorile Luciu și tatăl lor nu a fost bună, însă fetele, suflet mare, nu și-au lăsat niciodată părintele de izbeliște.

Nicoleta Luciu și Iuliana și-au dat tot interesul pentru a-și ajuta tatăl să scape de una dintre marile patimi ale sale, alcoolul. Au mers la specialiști, au plătit bani grei, dar alcoolismul e o afecțiune greu de rezolvat. Situația s-a mai îmbunătățit, însă părinții nu mai sunt împreună, Nicoleta preferând să își ia mama alături pentru a o proteja. Tatăl a rămas în apartamentul familiei și toate cheltuielile le suportă vedeta.

„Le interzic să-şi vorbească pentru că-şi fac rău”

„Tatăl meu bea de 30 de ani, dar am încercat să uit. De la 15 ani, am încercat să îmi umplu timpul. Am plecat să muncesc, să învăţ. (…) El locuieşte în apartamentul familiei, unde am stat eu cu fraţii mei şi cu mama mea.

Părinţii mei nu au divorţat, i-am separat eu. Le interzic să-şi vorbească pentru că-şi fac rău. Pe mama am luat-o la mine, după ce am născut. Eu cred că le e mai bine aşa. (…) Când e treaz, el e un om de nota 10. Îi plătim întreţinerea, îi luăm medicamente, îi mai ducem şi pachete, dar nu-i dăm bani.”, spunea Nicoleta Luciu, în cadrul unei emisiuni TV, în urmă cu câțiva ani.

Tripleții Nicoletei Luciu s-au făcut mari. Cum arată copiii și mama lor

Crăciun în familie

Anul acesta, Nicoleta a decis să-și ierte tatăl, așa că l-a invitat să facă Crăciunul la ea acasă, la Miercurea Ciuc, să se bucure de cei patru nepoți pe care nu i-a mai văzut de mai bine de trei ani.

Momente grele în copilărie

Nicoleta a trecut prin momente grele în copilărie din cauza tatălui său, care a dat dovadă de violență, recunoscând că nu a simțit niciodată dragostea paternă. Nici fratele Nicoletei și Iulianei care locuiește în Germania nu s-a dat în lături, fiind alături de surorile lui pentru a-l aduce pe părintele lor pe drumul cel bun.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre