Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul creol al prințului Albert de Monaco cochetează cu viața de model, la Paris

Fiul creol al prințului Albert de Monaco cochetează cu viața de model, la Paris
Așa cum știți, prințul Albert de Monaco are doi copii, gemeni, legitimi, și alții doi din relații extraconjugale. Cu toții se cunosc și au o bună relație de familie.

Dacă vă întrebați ce fac copiii majori ai lui Albert de Monaco, vă spunem că fiica este actriță, iar băiatul e student. Mai nou, fiul creol al prințului Albert de Monaco cochetează cu viața de model. El a participat la Săptămâna Modei de la Paris, invitat la lansarea colecției Louis Vuitton.

Alexandre Grimaldi, fiul lui Albert de Monaco a avut o participare relativ discretă la prezentarea colecției Louis Vuitton de pe Pont neuf din Paris (Sursa foto: Instagram)

Fiul prințului de Monaco a apărut prima dată vara aceasta la o prezentare de modă Louis Vuitton și chiar s-a lăsat fotografiat la panou. Apoi a revenit în public, în rândul secund destinat publicului select, la o prezentare a aceleiași case de modă. Pe Pont neuf, locul defileului, Alexandre Grimaldi, fiul lui Albert de Monaco, a fost elegant și discret. A îmbrăcat  ținută de primă clasă – o cămașă albă însoțită de o cravată cu buline și o jachetă de piele netedă închisă, de culoare bleumarin. Singura tușă fantezistă personală: micile împletituri care îi cad pe frunte.

Fiul cel mare al lui Albert de Monaco dovedește mult stil vestimentar. Acesta știe cum să combine hainele pentru a avea ținute elegante (Sursa foto: Instagram)

Într-o altă fotografie, Alexandre Grimaldi Coste arată mai casual în blugi, adidași, un tricou alb și un blaser gri. Potrovit Paris Match, tânărul nu a detaliat spectacolele din Săptămâna Modei de la Paris la care a participat ca spectator, dar a indicat pur și simplu că sa oprit la buticul de design parizian Paulin, Paulin, Paulin.

Fiul lui Albert de Monaco cochetează cu viața de model

Toamna aceasta a fost a doua participare la Săptămâna Modei pentru Alexandre Grimaldi Coste. Aflat într-o relație foarte bună cu sora sa vitregă mai mare, actrița Jazmin Grace Grimaldi, tânărul nu s-a putut bucura de prezența ei la prezentare. Tânăra se afla în vacanță la soare, potrivit postărilor sale de pe Instagram.

Alexandre Grimaldi, fiul lui Albert de Monaco, a participat la prezentarea colecției Louis Vuitton (Sursa foto: Instagram)

Cu toate acestea, actrița și cântăreața monegască a fost prezentă la cea de-a 20-a aniversare a studentului, alături de tatăl lor, Albert de Monaco, și fosta sa iubită, Nicole Coste, evenimentul având loc la sfârșitul lunii august.

Tot ce trebuie să știți despre Alexandre Grimaldi-Coste

Alexandre Grimaldi-Coste este fiul prințului Albert de Monaco cu însoțitoarea de bord Air France din Togo, Nicole Coste. Prințul Albert a confirmat că este tatăl biologic al lui Alexandre, în mai 2005, pe atunci în vârstă de numai 19 luni,  chiar înainte de a fi înscăunat. Anunțul său public a venit la scurt timp după ce Coste a dezvăluit existența copilului lor revistei franceze Paris Match. La vremea respectivă, ea a susținut că el nu și-a respectat promisiunea de a se înregistra ca tată al băiatului.

Prințul Albert de Monaco a recunoscut parterniutatea copilului cu Nicole Coste în 2005, înainte să fie înscăunat rege ( Sursa foto: Facebook)

Crescut cu toată și atenția din partea părinților săi, Alexandre este, în general foarte discret. A crescut în afara luminii reflectoarelor, dar acum își găsește încet-încet locul în principat și începe să atragă atenția.

Alexandre Grimaldio și mama sa, fosta însoțitoare de bord Nicole Coste ( Sursa foto: Instagram)

Conform, paginii sale de Instagram e fotbalist pentru o echipă din Franța. Alexandre, care studiază managementul afacerilor la o universitate din Anglia, a declarat că, deși este fiul unui monarh, se concentrează asupra studiilor sale. „Angajamentul care are întâietate în viața mea astăzi este terminarea studiilor universitare”, a spus el, conform presei internaționale.

Sursa foto: instagram / Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre