Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache nu a fost un accident. Ce planuri are băiatul, ajuns major

Fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache nu a fost un accident. Ce planuri are băiatul, ajuns major
A așteptat mult până ce nu l-a mai împărțit pe Adrian Enache cu nimeni. Dar când Iuliana Marciuc îl privește pe fiul lor, știe clar că a meritat.

Dar până să-l simtă în pântece, Iuliana Marciuc a trăit o perioadă de coșmar. Ani buni s-a chinuit și ar fi făcut orice doar să fie binecuvântată cu copilul mult dorit. E foarte adevărat că prin acest calvar n-a trecut singură, pentru că Adrian Enache i-a fost alături și a sprijinit-o necondiționat.

„Am mers 9 săptămâni la rând la mănăstirea Ghighiu”

Timp de zece ani, a trecut din doctor în doctor, a făcut intervenții, acupunctură, tratamente hormonale, reflexoterapie, dar nu și-a pierdut niciodată speranța că minunea se va întâmpla. S-a rugat neîncetat Divinității, „am mers 9 săptămâni la rând la mănăstirea Ghighiu, deci le încercasem cumva pe toate, toate” și Dumnezeu și-a întors privirea către ea și i-a împlinit dorința.

Iuliana Marciuc și fiul său, cel mai frumos dar de la Dumnezeu

David a fost un copil dorit

Multă vreme s-a speculat faptul că Iuliana Marciuc ar fi fost atât de disperată să facă un copil tocmai pentru a fi pe aceeași lungime de undă cu fosta soție a lui Adrian Enache, care-i dăruise un moștenitor. Dar ea susține că băiatul este un copil dorit.

„Amândoi ni l-am dorit, nu este un copil dintr-un accident… împreună am vorbit despre asta și împreună ni l-am dorit foarte mult și ne-a schimbat și relația (…) am devenit și mai apropiați, iar relația care oricum era publică, a devenit și mai publică și nu mi-am pus niciodată problema dacă mi-a schimbat imaginea”, a mărturisit Iuliana. David are acum 18 ani, se mândrește cu cei mai fericiți părinți și are planuri mari de viitor.

Ce planuri are David Enache

David Enache a fost un copil crescut în mediul artistic și jurnalistic. Bunicul lui, tatăl Iulianei Marciuc, care i-a fost foarte aproape băiatului, a lucrat o viață la Radio România. Și-a învățat nepotul să fie creativ. Iar părinții l-au introdus în lumea showbizului, vrând-nevrând. Astfel că David a încercat să vadă cum e cu actoria de tânăr. De la 16 ani a mers la castinguri, ba unul, extrem de important l-a propulsat chiar în știri media. E vorba de un serial Netflix, unde David a fost figurant, dar experiența i-a plăcut foarte mult.

Acum e în ultimul an de liceu, a împlinit 18 ani, și-a luat carnet de conducere și se află la ora deciziilor cu privire la viitorul său. David vrea să studieze în străinătate și a luat deja această decizie împreună cu părinții. Nu s-a decis dacă să aleagă școlarizarea în Olanda sau în Spania. Nu vrea să facă actorie, ci marketing, comunicare. La acest moment, și el și Iuliana Marciuc sunt în căutarea unei facultăți bune.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre