Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul lui Beckham, prins cu mâna unde nu trebuie. Ce a făcut, de față cu viitoarea soacră

Fiul lui Beckham, prins cu mâna unde nu trebuie. Ce a făcut, de față cu viitoarea soacră
Brooklyn, fiul lui David Beckham, a fost prins de paparazzi cu mâna unde nu trebuie, iar de față era chiar viitoarea lui soacră.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz sunt logodiți de anul trecut și au o relație de aproximativ 2 ani. Brooklyn și Nicola au devenit un cuplu în octombrie 2019. Tatăl Nicolei, Nelson Peltz (78 de ani), este miliardar și a anunțat deja că vrea să plătească pentru toate cheltuielile aferente nunții, dar David și Victoria vor să contribuie, de asemenea, la căsătoria fiului lor cel mare. Acum însă, fiul lui Beckham a fost prins cu mâna unde nu trebuie. 

În urmă cu aproximativ o lună, cuplul și-a declarat iubirea într-un mod inedit, imprimând-o pe piele. Tatuajele pe care cei doi și le-au făcut au fost inspirate de o imagine imortalizată de Brooklyn, cu ceva timp în urmă. Tânărul artist a făcut fotografia pe platourile filmului de debut ca regizor al Nicolei, numit „Lola James”.

Fiul lui Beckham, prins cu mâna unde nu trebuie, pe posteriorul iubitei

Zilele trecute, cei doi au ieșit să ia masa într-un restaurant din Los Angeles, unde au și fost surprinși de paparazzi. Îmbrăcat într-un tricou alb, lejer și cu pantaloni trei sferturi roz, Brooklyn a condus-o pe iubita sa în restaurant, ținând-o tandru de posterior. Scena nu a fost observată doar de fotografi, ci și de Claudia, mama Nicolei, care îi însoțea la masă. 

Se vede că cei doi au o relație extrem de apropiată și se iubesc foarte tare, drept dovadă gesturile tandre de care dovadă în public. Chiar dacă mâna tânărului Beckham era unde nu trebuie, cei doi vor fi în curând soț și soție și se pare că nu-și pot ascunde dragostea și afecțiunea nicăieri. 

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz vor realiza împreună un film, intitulat Lola James. Brooklyn și Nicola urmează să se căsătorească anul acesta, dar, până la rostirea jurămintelor, cei doi colaborează pe plan profesional. Brooklyn este un fotograf pasionat și vrea să facă o meserie din hobby-ul său, iar Nicola este model și actriță, cel mai cunoscut rol al ei fiind cel din Bates Motel (Neflix). Nicola Peltz va interperta rolul principal în Lola James, dar va juca și rolul de regizor, de producător și de scenarist pentru filmul independent, iar fiul Victoriei și al lui David Beckham se va ocupa de imaginea producției.

Foto: Daily Mail, Facebook

Will Smith nu se mai suportă. A luat o decizie radicală

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre