Will Smith nu se mai suportă. A luat o decizie radicală

Will Smith nu se mai suportă. A luat o decizie radicală
În cea mai recentă postare pe rețelele sociale, Will Smith a anunțat că nu se mai suportă, astfel că a luat o decizie radicală și s-a pus pe treabă.

Pe Will Smith ni-l amintim cu toții având o siluetă de invidiat, cu mușchi și pătrățele. Actorul însă a fost lovit de pandemie, astfel că a ajuns să fie pufos în ultima vreme. Recent, actorul în vârstă de 52 de ani le-a mărturisit fanilor săi că nu prea mai este în formă. Dar că, mai mult decât atât, vrea să fie sincer cu ei. „O să fiu sincer cu voi – sunt în cea mai proastă formă din viața mea”, a scris acesta în urmă cu o lună. Acum, Will Smith nu se mai suportă și ia decizii. 

Toată lumea știe că Will Smith este de o sinceritate debordantă. Și are, exact în acest sens, o relație aparte cu soția sa. Aceasta a povestit în direct cum l-a înșelat, acum aproape un an. Iar dezvăluirea, care ar fi scos din minți orice bărbat, l-a făcut pe celebrul actor să aibă și mai multă încredere în ea.

Will Smith nu se mai suportă. S-a pus pe slăbit

Pentru că s-a săturat de burtă tocmai că este sincer, Will Smith a a hotărât brusc să meargă la sală. Și va documenta totul într-o serie de video-uri pe YouTube. Însă pentru început, actorul s-a destăinuit pe rețelele sociale, acolo unde a anunțat ce are de gând. „La începutul clipului postat, Smith stă fără cămașă pe o platformă rotativă. În timp ce se apropie pentru a înfrunta camera, Smith clătină din cap și spune: „E atât de urât”. Videoclipul se reduce apoi la înregistrările din antrenamentul său. 

„Acesta este corpul care m-a purtat printr-o întreagă pandemie și nenumărate zile în care umblam prin cămară”, a mai scris Smith. „Îmi place acest corp, dar vreau să MĂ SIMT mai bine. Gata cu briosele de la miezul nopții … asta este! Vreau să fiu în CEA MAI BUNĂ FORMĂ A VIEȚII MELE !!!!!”, a conchis Will Smith. 

Foto: People

Sharon Stone nu a fost plătită pentru „Basic Instinct”. Cât a încasat Michael Douglas

Recomandarile noastre