Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul lui Elon Musk a întors priviri la Cannes. Micuțul X, protejat de o întreagă armată

Fiul lui Elon Musk a întors priviri la Cannes. Micuțul X, protejat de o întreagă armată
Elon Musk s-a aflat zilele acestea la Cannes și nu a fost singur, ci alături de fiul său de 3 ani, numit X AE A-XII. Băiețelul a întors toate privirile și a transformat o ieșire normală într-un spectacol. Micuțul X este protejat de o întreagă armată.

Elon Musk se află perioada aceasta la Cannes, acolo unde are loc cel mai mare festival de marketing creativ, Cannes Lions International Festival. Miliardarul nu s-a dus singur, ci însoțit de fiul său în vârstă de 3 ani, X AE A-XII. Micuțul a intrat din nou în atenția presei după ce a fost surprins mergând pe stradă în spatele tatălui său, înconjurat de o armată de oameni. 

Nu este prima oară când micuțul X stârnește comentarii prin comportamentul său adorabil, căci în ultimele luni s-a aflat constant în atenția presei, după ce Musk l-a luat cu el la tot felul de întâlniri legate de muncă. În Aprilie, Musk și X s-au aflat la premiera serialului documentar „O scurtă istorie a viitorului”, acolo unde X a fost observat râzând în primul rând la glumele auzite pe scenă. 

Fiul lui Musk este păzit de o mică armată 

X AE A-XII a participat ulterior și la o petrecere de după lansarea documentarului amintit. În timp ce Musk se relaxa consumând cocktail-uri și socializând cu toată lumea, fiul său era înconjurat de o mulțime de bodyguarzi, în timp ce se juca cu fiul lui Ari Wallach, host-ul documentarului,  a declarat o sursă pentru o publicație externă. 

Fiul lui Musk a atras priviri la Cannes, în timp ce mergea pe stradă fără pantof
Sursa foto: PageSix

În octombrie trecut, Musk l-a luat pe X cu el la Marele Premiu de Formula 1 din Austin, Texas. Copilul a fost fotografiat stând pe umerii tatălui său și într-o mașinuță de golf. 

Cenușăreasa și-a pierdut pantoful 

La Cannes, X a reușit din nou să stârnească zâmbete. Paparazzi i-au surprins pe Musk și pe fiul său, înconjurați de o armată de oameni din staff-ul miliardarului, mergând pe stradă. X mergea în spatele tatălui său, ținut de mână de o femeie, care probabil era bona sau cineva din echipa lui Musk. 

Fiul lui Elon Musk este protejat de o mică armată
Foto: PageSix

Comicul situației a fost inevitabil, căci micuțul mergea dezinvolt, însă cu un pantof lipsă din piciorul drept. Într-una dintre poze, se poate observa cum micuțul încearcă să o ia la fugă, iar 2 femei se chinuie să îl prindă. Tatăl Musk nu părea să fie deranjat deloc de întreaga scenă, căci mergea neperturbat în fața întregului alai. 

Musk refuză să cenzureze X 

În timp ce își ocupă timpul cu meseria de tată dedicat, Elon Musk are grijă să nu își neglijeze nici afacerile. Recent, miliardarul a dezvăluit că publicitarii de pe X (fostul Twitter) i-au cerut de nenumărate ori cenzurarea rețelei sociale. Musk însă pare hotărât să se țină de promisiune și spune că preferă să piardă bani, decât să le facă pe plac celor ce impun cenzura. 

„Existau câțiva advertiseri care insistau asupra cenzurii, iar la sfârșitul zilei … dacă trebuie să fac alegerea între cenzură și bani sau libertatea de exprimare și pierderea banilor, voi alege a doua variantă,” a spus Musk  în timpul discuției sale de la Cannes Lions. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre