Simona Ionescu / Redactor Șef

Elon Musk are inel cu diamante, cu numele și logo-ul Tesla. Cât costă opera de artă

Elon Musk are inel cu diamante, cu numele și logo-ul Tesla. Cât costă opera de artă
Un bijutier celebru a realizat cu câțiva ani în urmă un inel Tesla opulent, drept cadou pentru Elon Musk. Bijuteria are diamente, dar și numele și logo-ul Tesla.

CEO Tesla, Elon Musk a primit cadou un incredibil inel, cu numele și logo-ul Tesla. Opera de artă îi aparține celebrului bijutier Ben Baller și este prima bijuterie personalizată pe care specialistul a făcut-o cadou. Bijutierul a mărturisit pentru Business Insider că inelul are o valoare de 37.000 de dolari.

 „Sursă de inspirație pentru mine”

Un bijutier i-a făcut lui Elon Musk un inel cu diamante și rubine, cu logo-ul Tesla

Celebrul bijutier Ben Baller a realizat un inel cu diamante cu numele și logo-ul Tesla, un dar pentru Elon Musk, a declarat Baller într-o postare pe Instagram, cu ceva timp în urmă. Artistul l-a rugat pe Elon Musk să primească inelul personalizat cu diamante și rubine, mărturisind că CEO-ul Tesla a fost sursa sa de inspirație.

„Dragă Elon Musk, te rog să accepți acest inel personalizat 1 din 1 cu diamante și rubin #Tesla pentru că ai fost o sursă de inspirație pentru mine și pentru cel mai bun prieten al meu, Paul aka @va_p100d FYI amândoi deținem Model X P100D de la @teslamotors și amândoi apreciem ceea ce ai făcut pentru americani și pentru FYI.

Nu am dăruit niciodată nimănui o bijuterie personalizată în cariera mea. De fapt, am o listă lungă de clienți care așteaptă să plătească pentru o piesă făcută de mine, dar vor trebui să aștepte pentru a vă putea oferi acest inel de Crăciun. De ce îți oferim acest inel? Pentru că ne-ai motivat pe mine și pe Paul să ne ridicăm nivelul și să ne depășim limitele”, a spus bijutierul în mesajul său.

Realizat din platină solidă

Musk a primit cadou un iel de 337.000 de euro

De asemenea, Baller a precizat că superba bijuterie este realizată din platină solidă „și am tăiat baghete de diamante personalizate pentru a scrie T-E-S-L-A. pe spatele inelului”. Pe partea din față a inelului bijutierul spune că a montat un diamant tăiat „trilionar rar pentru a sublinia logo-ul T”, înconjurat de diamante albe rotunde strălucitoare. Restul inelului, susține artistul, este alcătuit din rubine de cea mai bună calitate, toate montate manual în pavele.

„Acest inel a fost proiectat și creat aici, în America, la fel ca și mașinile dumneavoastră. Vă salutăm pentru că ați oferit aproape 50.000 de locuri de muncă americanilor și ați readus SUA pe hartă ca un concurent serios în industria auto. (…) Mult respect. Vă rog să-mi spuneți unde ați dori să vă livrăm acest inel. Și vă mulțumesc pentru că sunteți minunat”, a încheiat bijutierul.

Sursă foto: www.businessinsider.com

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre