Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul președintelui Joe Biden a intrat într-o belea imensă. La mijloc sunt droguri, o prostituată și spioni ruși

Fiul președintelui Joe Biden a intrat într-o belea imensă. La mijloc sunt droguri, o prostituată și spioni ruși
Una din teorii e că toată povestea a ieșit la iveală ca parte a unei operațiuni de spionaj, în care cel vizat e chiar președintele Statelor Unite ale Americii, iar culoarul vulnerabil găsit e fiul acestuia, Hunter.

Hunter, fiul președintelui Joe Biden a intrat într-o belea imensă. Acum au apărut imaginile pe care și le-a filmat în timpul unei întâlniri cu o prostituată, într-o cameră de hotel din Las Vegas, dezvăluie DailyMail.com. În video, acesta îi spune femeii pe care a plătit-o pentru a întreține relații intime că rușii dețin imagini cu el în ipostaze intime.

„Rușii au videoclipuri despre cum fac sex nebun! Au videoclipuri despre cum fac asta”, îi spune Hunter Biden prostituatei. Aceasta îl întreabă pe Hunter dacă este îngrijorat că presupuții hoți ruși vor încerca să-l „șantajeze”.  Hunter a răspuns: „Da, într-un fel, da. Tatăl meu candidează la funcția de președinte”, răspunde acesta cu voce stinsă. Scena a fost filmată de fiul președintelui într-o escapadă din timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din SUA.

Hunter, fiul președintelui Joe Biden, imagini compromițătoare

Imaginile au fost găsite într-un laptop „rătăcit” de Hunter. În imagini acesta îi mai mărturisește prostituatei că traficanții ruși de droguri i-au furat un alt laptop. Hunter Biden a susținut că rușii i-au furat un alt laptop pentru șantaj în timp ce era super drogat.

Presupusul incident ar însemna că Hunter a pierdut un total de trei laptopuri. Primul a fost abandonat într-un magazin de computere din Delaware. Al doilea a fost confiscat de agenții federali. Al treilea laptop pare să lipsească – și se pare că a fost luat de traficanții de droguri ruși după ce au petrecut cu Hunter în Vegas, declară o prostituată.

Și Hunter a descris cum cel de-al treilea laptop al său a fost „furat” într-o seară din vara anului 2018, când aproape că era în pragul unei supradoze de droguri. Hunter Biden a spus că după noaptea aceea dezlănțuită și-a dat seama că îi lipsea computerul. „Cred că ei au fost cel care mi-a furat computerul.  Cred că ei, dealerul și cei doi băieți ai săi au fost cei care au furat laptopul”, i-a mai spus fiul președintelui american prostituatei cu care se întâlnea.

Despre Hunter Biden s-a mai scris până acum că ar fi consumator de droguri, că a făcut niște afaceri ilegale și ar avea treabă cu corupția. Daily Mail a mai avut o dezvăluire în exclusivitate. Biden jr, a plătit bani grei ca să înăbușe un scandal legat de copilul secret, pe care nu a vrut să-l recunoască.

Sursa foto: Daily Mail

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre