Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul secret al lui Arnold Schwarzenegger, amănunte picante. De ce a renunțat la numele de familie al celebrului său tată

Fiul secret al lui Arnold Schwarzenegger, amănunte picante. De ce a renunțat la numele de familie al celebrului său tată
Joseph Baena, fiul secret al lui Arnold Schwarzenegger, a dezvăluit de ce a decis să nu ia celebrul nume de familie al tatălui său.

Actorul Joseph Baena, în vârstă de 26 de ani, care a venit pe lume din relația lui Arnold Schwarzenegger cu menajera familiei, Mildred Baena, a aflat că este fiul celebrului star când avea 12 ani.

„Încerc să fac lucrurile pe cont propriu”

În cadrul emisiunii Good Morning Britain, pentru primul său interviu live din Marea Britanie, Joseph a dezvăluit de ce a renunțat la numele de familie Schwarzenegger. „Da, este o întrebare bună. Cred că principalul lucru este că încerc să fac lucrurile pe cont propriu și să-mi urmez cariera cu voința, determinarea și etica mea de muncă. Totul se face doar prin mine.

Joseph a aflat că este fiul lui Arnold la 12 ani

„Cred că este foarte important să crești ca bărbat”

Familia mea este foarte mare în ceea ce privește susținerea de la distanță și nu este atât de implicată. Apreciez acest lucru și cred că este foarte important să crești ca bărbat și să faci lucrurile pe cont propriu și să te descurci. Așa că asta am făcut și a funcționat până acum. Am muncit foarte mult”, a declarat tânărul.

Arnold a avut o relație cu menajera, în timp ce era căsătorit cu jurnalista Maria Shriver

În 2011, s-a dezvăluit că Arnold a fost tatăl în secret al unui copil cu Mildred în timp ce aceasta lucra ca menajeră pentru familia Schwarzenegger în anii 1990. La acea vreme, actorul era căsătorit cu jurnalista Maria Shriver. În timpul relației lor, aceștia au primit pe lume pe fiii Patrick, 28 de ani, Chris, 24 de ani, și fiicele Katherine, 32 de ani, și Christina, 30 de ani. Dar în iulie 2011, Maria, soția de atunci a lui Arnold, a cerut divorțul după 25 de ani de căsnicie. În decembrie 2021, divorțul fostului cuplu a fost finalizat oficial.

„Îmi iubesc tatăl, este un om extraordinar”

La un an de la documentarul Netflix Arnold, în care tatăl său de la Hollywood a recunoscut că infidelitatea i-a distrus familia, băiatul a spus că este onorat că face parte din „această familie”. „Ca și copil, nu îți pui prea multe întrebări. Pur și simplu așa stau lucrurile. Îmi iubesc tatăl. Este un om extraordinar. O iubesc pe mama mea, este o femeie extraordinară. Așa că da, sunt foarte fericit și onorat să fac parte din această familie”, a mărturisit Joseph.

Fiul lui Arnold a mărturisit că-și iubește mult tatăl

„Întotdeauna are sfaturi excelente”

Actorul susține și că Arnold l-a sprijinit mult în viață, iar sfaturile pe care le primește de la el au fost întotdeauna „excelente”. „Este un tată grozav. Nu a fost nimic altceva decât uimitor pentru mine. M-a sprijinit foarte mult în tot ceea ce am ales să fac. Mergând la Pepperdine, absolvind universitatea și când vine vorba de cariera mea de actor și de cea de agent imobiliar, de călătoria mea în culturism și fitness – el este întotdeauna acolo și este un sprijin extraordinar pe care îl am.

„Unii copii cresc dorind să devină pompieri sau astronauți, dar mie mi-a plăcut întotdeauna filmul”

Este un tată grozav. Întotdeauna are sfaturi excelente. Cred că pentru mine a fost foarte amuzant, pentru că multe dintre lucrurile pe care le-am urmărit, cum ar fi actoria și imobiliarele, sunt ca niște slujbe de vis din copilărie. Unii copii cresc dorind să devină pompieri sau astronauți, dar mie mi-a plăcut întotdeauna filmul și mi-am dorit întotdeauna să fiu actor. Este doar felul în care au jucat cărțile. Se întâmplă să facem și să ne placă multe dintre aceleași lucruri”, a mai spus acesta.

La fel ca Arnold, Joseph s-a cufundat în lumea culturismului și a atras atenția pe internet pentru că are un fizic aproape identic cu cel al starului din Predator

„Este o mare onoare să joc în același film cu Morgan Freeman și Luke Hemsworth”

La sfârșitul acestui an, Joseph va juca în noul film de acțiune american „Gunner” alături de titanii de la Hollywood Morgan Freeman și Luke Hemsworth, iar acest lucru îl face fericit. „Este un film foarte interesant. Este o mare onoare să joc în același film cu Morgan Freeman și Luke Hemsworth. Luke este uimitor. Amândoi sunt actori extraordinari și m-am distrat de minune la filmările cu ei doi.

Acest film este atât de plin de acțiune și sunt foarte entuziasmată ca toată lumea să îl vadă”, a declarat tânărul actor. Nu în ultimul rând, Joseph spune că nu exclude să-i calce pe urme tatălui său și pe partea politică. „Întotdeauna am spus că, dacă țara mea are nevoie de mine în acest fel, atunci mi-ar plăcea să particip la asta. Dacă țara mea are nevoie de mine, mi-ar plăcea să ajut în orice fel aș putea. Voi lăsa lucrurile așa cum sunt”, e de părere acesta.

Sursă foto: Daily mail

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre