Simona Ionescu / Redactor Șef

Florin Busuioc, afectat de lipsa spectacolelor. A trecut la dietă

Florin Busuioc, afectat de lipsa spectacolelor. A trecut la dietă
Simpaticul actor Florin Busuioc este afectat că nu mai are spectacole, după ce teatrele au fost închise din cauza pandemiei cu COVID-19. A fost nevoit să treacă la dietă.

Nimeni nu pleacă din casă dacă nu ascultă prognoza meteo de la Florin Busuioc, la PRO TV. Este foarte îndrăgit de români, iar acum doi ani, când artistul a făcut infarct, au așteptat cu sufletul la gură vești bune de la medicii care l-au operat.

Florin Busuioc, afectat de lipsa spectacolelor

Florin Busuioc (58 de ani) a ajuns la 104 kilograme, iar acum a intrat la dietă! Actorul dă vina pe mâncarea din timpul unor filmări, care era atât de gustoasă și grasă, încât nu a rezistat tentației și a mâncat mult.

„E de vină filmul pe care l-am făcut în Munții Apuseni, unde am mâncat foarte mult, pentru că se face o mâncare senzațională, cam grasă, e adevărat. Se gătește genial acolo și nu m-am putut abține. Ajunsesem la 106 kg, am mai slăbit două kg între timp. Asta se întâmpla în august”, a spus Busu, citat de ele.ro.

Florin Busuioc a trecut la dietă

Prezentatorul rubricii Meteo de la Pro TV a mărturisit că își dorește să ajungă la o greutate de 85 de kilograme.

„Încerc să ajung la o greutate mai mică, pe la 85 kg, asta e destul de greu, dar o să fac tot efortul să ajung acolo”, a completat actorul.

”Cel mai bine mă simțeam pe vremea când mergeam la teatru și făceam foarte multă mișcare înainte de repetiții și în timpul repetițiilor. Aveam aproximativ 40 de minute de încălzire, de stretching, de mobilitate, era foarte bine pe vremea aceea, când făceam asta. Îmi dau seama că exercițiile fizice sunt fabuloase atunci când vrei să-ți menții greutatea sub control. Eu n-am mai făcut asta, mai merg pe jos, dar nu suficient. Și dieta are o importanță foarte mare. Eu cred că e un echilibru. O dietă susținută de mișcare cred că e rețeta care te poate duce acolo unde trebuie”, a spus Florin Busuioc, potrivit ele.ro.

Florin Busuioc a făcut infarct în 2018

Actorul Florin Busuioc a fost operat pe 6 noiembrie 2018, în Craiova, după ce a făcut infarct la terminarea unui spectacol în care jucase. Fiecare secundă este importantă atunci când cineva face infarct. Ca să supraviețuiască, medicii trebuie să acționeze imediat. Actorul Florin Busuioc a avut șansă. Ambulanța a venit după șase apeluri, medicul chirurg avea telefonul închis și nu avea cine să îl opereze. A avut noroc că doi tineri medici au venit în fugă să îl opereze.

Medicii de la SMURD au reuşit să-l resusciteze la Filarmonica din Craiova, acolo unde i s-a făcut rău. După ce pacientul a ajuns la Terapie Intensivă la Spitalul Judeţean din Craiova, medicii au stabilit că trebuie operat de urgenţă. În final, medicii l-au salvat pe Busu, dar i-au recomandat să se lase de fumat, să evite alcoolul și să treacă la un stil de viață mai puțin obositor.


Pepe și Raluca ajung din nou la Tribunal

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre