Simona Ionescu / Redactor Șef

Folclorista Maria Constantin o atacă pe vedeta TV Gabriela Cristea. Motivul: au avut același soț

Folclorista Maria Constantin o atacă pe vedeta TV Gabriela Cristea. Motivul: au avut același soț
Nu puține sunt vedetele din showbizul românesc care își împart partenerii. Un fost iubit al uneia devine iubitul sau soțul alteia și așa mai departe. Exemplele sunt nenumărate. Cel mai recent s-a aflat că bărbatul cu care a fost Mădălina Ghenea a devenit iubitul altei vedete cunoscute, Andreea Raicu. Și nu de puține ori remarcile „actualelor” vizavi de „foste” sunt dure.

Folclorista Maria Constantin o atacă pe vedeta TV Gabriela Cristea. Cea dintâi a stârnit controverse în showbiz-ul românesc după ce și-a spus franc părerea despre Gabriela Cristea. A făcut-o live în direct la una dintre cele mai urmărite emisiuni ale zilei. Tânăra interpretă de muzică populară a fost provocată să o descrie pe a cincea soție a lui Marcel Toader, fostul ei partener. Iar cuvintele folosite la adresa prezentatoarei au fost destul de dure.

Unul dintre cele mai răsunătoare divorțuri ale anului 2018 a fost cel dintre Maria Constantin și Marcel Toader. Scandalul care a urmat a fost unul de proporții. Inițial Maria Constantin a afirmat că nu a fost niciodată agresată fizic de fostul soț. Apoi a susținut că ar fi trăit o teroare de neimaginat în căsnicia pe care a avut-o cu Marcel Toader. Omul de afaceri a murit un an mai târziu, în 2019, în urma unui infarct, la 56 de ani.

Folclorista Maria Constantin o atacă pe vedeta TV Gabriela Cristea

Chiar dacă au trecut trei ani de la divorțul lor și doi de la decesul bărbatului,  Maria Constantin are vorbe grele la adresa Gabriela Cristea, fosta soție a regretatului Marcel Toader.

Invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, la Pro TV, tânăra interpretă de muzică populară a fost provocată să o descrie pe Gabriela. Blondina a spus despre prezentatoare că este „a cincea soție, supraponderală și femeie rea”. A încercat apoi să se „scoată” spunând că, de fapt, nu o cunoaște personal. Și că vorbele, de fapt, îi aparțin fostului ei partener.

Folclorista Maria Constantin o atacă pe vedeta TV Gabriela Cristea. Motivul: au avut același soț

„Nu am cunoscut-o personal, repet. Spun doar ce știu despre ea de la fostul meu soț (n.r. regretatul Marcel Toader), el a zis că e o femeie rea. A fost a cincea lui soție, eu am fost a șasea. Este supraponderală, am văzut-o la o emisiune televizată, recent. Nu cred că e un lucru așa negativ.

E grasă și rea. În folclor este o bârfă continuă. Eu cred că am fost cea mai bârfită, știu asta. Am auzit mai multe și eu, din multe părți. Toți din muzica populară vorbesc”, a spus Maria Constantin, la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

Folclorista e îndrăgostită din nou

Se pare că Maria Constantin a trecut peste căsnicia cu Marcel Toader și și-a găsit jumătatea în persoana unui alt bărbat. Recent, cântăreața de 34 de ani a primit din partea lui Robert (foto) inelul de logodnă.

Informația a fost dezvăluită de unii din prietenii cuplului. Se pare că Maria Constantin și iubitul ei, Robert, s-a mutat împreună, în urmă cu un an, și se înțeleg de minune. Bărbatul are afaceri imobiliare și o pensiune în Argeș.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 18 martie. Conjuncția Soare – Venus îi face pe unii să nu mai judece

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre