Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce destin! Pepe a devenit tată recent, iar acum fosta soție se pregătește și ea să nască. Foto

Ce destin! Pepe a devenit tată recent, iar acum fosta soție se pregătește și ea să nască. Foto
Pepe a devenit deja tată de băiețel, de la iubita lui, Yasmine, însă și fost sa soție, Raluca, e pe cale să își aducă pe lume copilul pe care l-a conceput cu bărbatul cu care l-a înlocuit pe cântăreț.

Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, a postat imagini emoționante înainte să nască, ea urmând să devină mamă pentru a treia oară, în foarte scurt timp. Atentă la detalii, Raluca a pus imagini cu fetițe ei alături, inclusiv una în care cea mai mică fiică a lui Pepe sărută burtica în care se află viitoarea ei soră. „Numai dumnezeu știe cât de mult vă iubesc”, a scris Raluca Pastramă alături de cele două fotografii cu fiicele sale.

Fosta soție a lui Pepe, imaginile momentului

Fosta soție a lui Pepe este însărcinată în ultimul trimestru și în curând va deveni mamă pentru a treia oară. Așa cum a dezvăluit, ea va aduce pe lume tot o fetiță.

Aflată la un eveniment, alături de iubitul său și de copiii ei cu Pepe, Raluca Pascu purtat o rochie albă, care i-a pus în evidență sarcina. Raluca Pascu s-a fotografiat alături de fetițele ei, Rosa și Maria, dar și de actualul ei iubit. Raluca și Ibrahim abia așteaptă să lis e nască copilul. Bărbatul e foarte emoționat și distribuie, și el, de fiecare dată, imagini cu iubita sa care îl va face, pentru prima dată, părinte.

Pepe și Yasmine au „furat” startul

Acum aproximativ o săptămână, Pepe a devenit tată pentru a treia oară. Artistul și iubita lui, Yasmine, sunt acum părinții unui băiețel. Pepe mai are două fete, din căsnicia cu Raluca Pastramă. După ce a aflat că Yasmine este însărcinată, Pepe a găsit cea mai bună modalitate pentru a le spune și fetițelor sale, Rosa și Maria, că vor avea un frățior. Conform Playtech, el le-a rugat să mângâie burtica lui Yasmine, iar ele au fost în culmea fericirii. De altfel, legătura dintre fetițe și iubita lui Pepe este foarte bună.

Pe de altă parte, până în aprilie, Raluca a reușit să își țină ascunsă sarcina. Abia în mai a afirmat cum stau lucrurile. „Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre”, a spus fosta soție a lui Pepe.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre