Simona Ionescu / Redactor Șef

Fostul președinte Obama, cuprins de nostalgie. Ce mesaj i-a transmis fiicei sale, Sasha

Fostul președinte Obama, cuprins de nostalgie. Ce mesaj i-a transmis fiicei sale, Sasha
Fostul președinte Barack Obama a fost cuprins de nostalgie. Cu această ocazie i-a transmis fiicei sale, Sasha, un mesaj emoționant.

Michelle și Barack Obama au două fiice frumoase, pe Malia (23 de ani) și pe Sasha, care tocmai a împlinit 20 de ani. Familia lor este una unită, iar pe perioada celor două mandate ca președinte al Americii, Barack Obama se afișa de multe ori cu fiicele sale, care erau mândria lui. El și soția sa, Michelle, au reprezentat mult timp cuplul perfect și continuă să inspire și astăzi. Recent, fostul președinte Obama a fost cuprins de nostalgie. 

Ocazia este una specială, căci Sasha, fiica cea mică a președintelui, a împlinit 20 de ani. Cu acest prilej celebrul ei tată i-a transmis un mesaj emoționant, însoțit de o poză care arată cât de mult a crescut tânăra. 

Fostul președinte Obama, cuprins de nostalgie. Sasha a făcut 20 de ani 

Obama a împărtășit pe Facebook o imagine în care putea fi observat ținând în brațe o Sasha mică, ce nu avea mai mult de 7-8 ani la vremea respectivă. „La mulți ani, Sasha! Ai crescut atât de mult și a fost o bucurie să te văd devenind persoana care am sperat întotdeauna să fii. Eu și mama ta abia așteptăm să vedem unde te duce viața în continuare”, a fost mesajul fostului președinte pentru fiica sa. 

Și Michelle a profitat de ocazie și i-a transmis fiicei ei la mulți ani public. „La mulți ani dragei mele Sasha! Sunt atât de recunoscătoare pentru fiecare râs pe care l-am împărtășit – și pentru tot ce m-ai învățat de-a lungul anilor. Vei fi întotdeauna fetița mea, dar nu aș putea fi mai mândră de atât de femeia care ai devenit. Te iubesc atât de mult!”, a fost mesajul lui Michelle Obama pentru fiica sa mai mică. 

Într-un interviu recent, Michelle spunea că nu-i vine să creadă faptul că fiicele sale fac 23, respectiv 20 de ani anul acesta. „Aproape că am uitat că anul acesta, vara aceasta, împlinesc 23, respectiv 20 de ani. Sunt entuziasmată pentru următorul capitol”, a transmis Michelle recent. 

Foto: Instagram

Harry și Meghan l-au pregătit pe Archie pentru venirea surioarei Lilibet. Iată ce părere are micuțul de toată situația

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre