Simona Ionescu / Redactor Șef

Fratele Juliei Roberts vorbește cu peștii. Actorul Eric Roberts are o legătură specială cu animalele

Fratele Juliei Roberts vorbește cu peștii. Actorul Eric Roberts are o legătură specială cu animalele
Eric Roberts, fratele mai mare al Juliei Roberts, este și el tot actor la rândul său, cu o carieră impresionată în spate. Acesta a dezvăluit recent că are un talent special, acela că vorbește cu peștii săi.

Actorul Eric Roberts, în vârstă de 67 de ani, este fratele mai mare al Juliei Roberts, dar și tatăl actriței Emma Roberts, cunoscută pentru rolurile din filme precum „Wild Child”. Eric și Julia au avut o relație tumultoasă ca și frați, inclusiv cu perioade în care nu și-au vorbit. În urmă cu doi ani însă, actorul declara că relația cu sora sa este una „ok”. 

Fratele Juliei Roberts vorbește cu peștii din iazul său
Sursa foto: IMDB

Într-o declarație recentă, actorul, care se poate lăuda cu o carieră de succes în spate, a dezvăluit care este talentul său unic. Fratele Juliei Roberts este vegan, astfel că îi încurajează și pe alții să nu se gândească la animale ca fiind „mâncare”. Acesta a mai precizat și că este fidel dietei sale vegane și că începe fiecare zi cu un ceai verde. Printre alimentele sale preferate se numără și pizza vegană cu roșii proaspete deasupra. 

Eric Roberts le cântă peștilor din iaz, care îi recunosc vocea 

Actorul a dezvăluit că are o relație extrem de apropiată cu peștii săi pe care îi crește în iaz. Fratele Juliei Roberts este convins că vorbește cu peștii, iar ei îl înțeleg perfect, ba chiar vin să fie hrăniți când aud vocea actorului, pe care o recunosc. 

„Sunt convins că peștii din iazul nostru îmi recunosc vocea atunci când eu cânt și știu să vină la mâncare când mă aud. Aș face orice să protejez un animal, iar asta include să încurajez oamenii să nu se mai gândească la animale ca fiind mâncare”, a empatizat actorul cu necuvântătoarele. 

A avut probleme cu drogurile și a fost în comă 

Eric Roberts și-a început cariera în actorie în anii ’70. De-a lungul anilor, actorul a jucat în aproape 500 de filme, ajungând să fie considerat o adevărată legendă la Hollywood. Fratele Juliei Roberts nu a avut un parcurs ușor, căci s-a luptat cu dependența de cocaină o perioadă. 

Eric și Julia Roberts nu și-au vorbit timp de 11 ani, însă acum au o relație bună.
Sursa foto: E Online

Din cauza drogurilor, Roberts a avut un accident grav de mașină în 1981, care l-a făcut să stea în comă:  „Am fost în comă. Vorbeam foarte greu. A trebuit să învăț să merg din nou și să vorbesc din nou. A fost foarte greu”, mărturisea acesta în urmă cu ceva timp. 

Are centura neagră la Tae Kwon Do 

Eric a petrecut doi ani mergând la reabilitare în fiecare zi, revenind în formă, dar a continuat să aibă probleme cu memoria pe termen scurt, ceea ce nu este neobișnuit în cazul traumelor cerebrale. 

Roberts deține centura neagră la Tae Kwon Do și practică, de asemenea, Karate Shotokan, Kyokushin, Hapkido și Shaolin Kung Fu. 

Trei nominalizări la Globul de Aur și una la Oscar 

În cei peste 40 de ani de carieră, Eric Roberts a fost nominalizat la Oscar, pentru rolul din filmul „Runaway Train”, dar și la Globul de Aur, pentru „Runaway Train”, „Star 80” și „King of Gypsies”. 

Emma Roberts, fiica lui Eric și nepoata Juliei Roberts, este și ea o actriță cunoscută
Sursa foto: Wikipedia

Deși nu a atins niciodată faima de care s-a bucurat sora lui mai mică, Julia Roberts, actorul declara la un moment dat că dacă nu era el, actrița din „Pretty Woman” nu ar fi existat. 

„Dacă nu eram eu, nu ar fi existat Julia Roberts”

„Dacă nu eram eu, nu ar fi existat nici Julia Roberts şi nici Emma Roberts (n.r. fiica sa) ca vedete, ca actriţe şi sunt foarte mândru de acest lucru. Când Julia a venit pentru prima dată în New York, m-am dus la William Morris şi i-am spus: «Cine îi dă un proiect surorii mele?». 

Sunt foarte mândru că toată lumea ştie că eu am fost primul, pentru că a fost dificil. Am fost primul din familia noastră care a primit nominalizări la Globul de Aur şi la premiile Oscar, aşa că sunt mândru de acest lucru“, a declarat Eric Roberts.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre