Simona Ionescu / Redactor Șef

Julia Roberts vorbește despre frumusețea atemporală. Secretul tinereții: murăturile

Julia Roberts vorbește despre frumusețea atemporală. Secretul tinereții: murăturile
Julia Roberts ar putea fi un simbol al frumuseții, dar sunt momente în care nu se ia prea în serios. Într-un interviu acordat revistei British Vogue, artista a explicat secretul tinereții: murăturile.

La 56 de ani, Julia Roberts arată trăznet. Cum reușește actrița să nu îmbătrânească? Murăturile fac parte din secretul frumuseții sale.

Murăturile, secretul frumuseții?

Într-un nou interviu acordat revistei British Vogue, actrița Julia Roberts a vorbit, cu ironie, despre ce o face să rămână tânără. „Murături. Îmi pun capul în borcan în fiecare sâmbătă, timp de 18 ore. Face minuni. Mirosul este îngrozitor”, a spus actrița, care se află pe coperta ediției din februarie a celebrei publicații.

Într-un interviu corespondent pentru revistă cu scenaristul filmului „Notting Hill”, Richard Curtis, Julia Roberts a făcut mărturisiri despre frumusețea fără vârstă, alegerile „feministe” pe care le-a făcut în cariera sa și despre cum se simte să fie una dintre cele mai faimoase actrițe de la Hollywood.

Julia Roberts, superbă la 56 de ani

„Să duci o viață care să te împlinească”

Pentru Julia Roberts, cheia tinereții se află în oamenii și experiențele care îi alcătuiesc viața. Bineînțeles, a recunoscut că și gena a ajutat-o foarte mult. „Genele bune, o viață care să fie împlinită, și am spus asta, și o spun de obicei ca un fel de glumă, dar cred în dragostea unui om bun. Cred că soțul meu mă iubește și are grijă de mine într-un mod care mă face să mă simt profund, profund fericită. Și oricând vezi pe cineva care este fericit, nu contează cât de bătrân este”, a declarat ea pentru publicație.

„Există ceva în mine care îi lasă pe oameni să se simtă confortabil”

Julia este conștientă de faptul că publicul o iubește și o înțelege, chiar dacă nu o cunoaște cu adevărat. „Cred că există ceva în mine care îi (lasă) întotdeauna pe oameni să se simtă confortabil sau să vadă ceva familiar. Dacă cineva mă vede într-un magazin alimentar și mă întreabă: De ce te-ai tuns așa?, nu este pentru că încearcă să fie nepoliticos. Este pentru că au impresia că mă cunosc, că stau în spatele lor la biserică în fiecare duminică. Este acel sentiment de a simți că înțelegi pe cineva pe care nu-l cunoști”, a mai spus vedeta.

Nu a apărut niciodată goală în fața camerei de filmat

Pe parcursul carierei sale cinematografice de trei decenii, actrița nu a apărut niciodată goală în fața camerei. A explicat motivul tot în interviul acordat revistei British Vogue. „Nu vreau să critic alegerile altora, dar pentru mine să nu mă dezbrac într-un film sau să nu fiu vulnerabilă din punct de vedere fizic este o alegere pe care cred că o fac pentru mine”, a explicat actrița. Și nu a simțit să facă acest lucru nici când a interpretat fabulos rolul prostituatei din „Pretty woman” în 1990.

A arătat fabulos la premiera ultimului său film

A arătat fabulos la premiera ultimului său film

Anul trecut, la premiera „Leave the world behind” de la Londra, Julia Roberts a apărut într-un sacou roz și pantaloni scurți asortați și toate privirile au fost asupra ei. Actrița și-a accesorizat look-ul cu un colier cu diamante și pantofi strălucitori, cu franjuri de cristal.

Oscar și Globul de Aur

Cunoscută în mare parte pentru fantasticul rol din „Pretty woman”, Julia a jucat în comedii romantice precum „Nunta celei mai bune prietene”, și, bineînțeles, filmul din 2001 „America’s Sweethearts”. Tot în 2001 Roberts a câștigat un premiu Oscar pentru „cea mai bună actriță” pentru personajul din „Erin Brockovich” și un Glob de Aur pentru „cea mai bună actriță în rol secundar” în 1990 pentru rolul din „Steel Magnolias”.

Sursă foto: edition.cnn.com, hollywoodlife.com

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre