Simona Ionescu / Redactor Șef

Fulgy de la Clejani își pune cenușă-n cap și mărturisește: „În studiouri, nu la Alex Velea, se fumează iarbă” 

Fulgy de la Clejani își pune cenușă-n cap și mărturisește: „În studiouri, nu la Alex Velea, se fumează iarbă” 
După ce a fost prins sub influența drogurilor la volan, de Poliția Rutieră, Fulgy a ieșit pe internet să explice ce s-a întâmplat. Și bagă niște „bucurii” printre artiști. Mai mult, insinuează că s-a amețit fumând pasiv.

La mai puțin de 24 de ore de la incident, Fulgy de la Clejani își pune cenușă-n cap și mărturisește că în studiourile de înregistrare se fumează iarbă. Asta după ce polițiștii au spus că și el ar fi fumat.

„Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost depistat conducând pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTest a fost indicat faptul că acesta a consumat canabis.  Cel în cauză a fost condus la sediul INML în vederea prelevării de probe biologice și a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute și pedepsite de art. 336 din Codul Penal”, a transmis Poliția.

Părinții de la Clejani sunt afectați de pățania mezinului lor

După ce au cheltuit zeci de mii de euro într-o clinică de dezintoxicare, Viorica și Ioniță de la Clejani nu au fost deloc fericiți cu cele întâmplate. Cei doi părinți au mers imediat la INML, acolo unde Fulgy a ajuns însoțit de Poliție pentru prelevarea de probe biologice, iar apoi, cu toții au plecat spre casă.

Potrivit lui Fulgy dezintoxicarea sa a costat 80.000 de euro, conform unei declarații mai vechi. Duminică a spus că ar fi costat 20.000.

Tatăl lui Fulgy, Ioniță de la Clejani, a fost cât se poate de sec cu privire la ceea ce s-a întâmplat cu fiul său, refuzând să vorbească despre incident. „Nu trebuie să mă întrebaţi pe mine ce s-a întâmplat! Vorbiţi cu Fulgy, este un băiat major. Nu vreau să fac nicio declaraţie despre incident”, a spus Ioniță de la Clejani pentru Antena Stars.

Fulgy de la Clejani își pune cenușă-n cap și mărturisește

La mai puțin de 24 de ore de la incident, Fulgy a explicat intr-un live ce s-ar fi întâmplat. A recunoscut că a consumat substanțe interzise in anii trecuți, dar susține de data aceasta doar a inhalat ce au fumat alții într-o încăpere. Asta, deși spune că a a făcut grătar (afară) cu Velea și Golden Boys. Și mai spune că, de regulă, în studiouri se fumează iarbă, „dar nu la Velea”.

„Ieri m-am trezit, am mâncat, iar seara pe la 7-8 am fost la Alex Velea, prietenul familiei noastre. Am ajuns acolo la studio cu motivul de a face o piesă pentru cățelul meu. Am făcut un grătar cu toți băieții de la Golden Boy. Nu pot să spun că m-a turnat cineva, pentru că sunt niște băieți deosebiți.

De obicei în studiouri, nu la Alex Velea, se fumează iarbă. Pentru că iarba este un drog psihoactiv, care îți mărește secreția de dopamină, ceea ce înseamnă plăcere, și serotonină, ceea ce înseamnă fericire. Automat atunci când te simți bine și ești fericit, e un plus. Eu vă jur că sunt plictisit de droguri, când eu mă drogam nu știa nimeni, când băgam cocaină, când trăgeam, când fumam, când făceam greșeli. (…)

„Sunt plictisit de droguri

În momentul de față nu mă droghez. Am un program foarte echilibrat și merg la sală, pentru că sala m-a salvat de la dependență. După petrecerea de la Alex Velea, eu am plecat cu doi băieți de-ai lui. Care nu aveau niciun drog la ei. Am ajuns acasă la intersecția de la Baba Novac unde era un filtru de poliție cu 15, 16 mașini. Am oprit și am spus: Pot să fac dreapta aici? Un polițist mi-a spus: da.

După ce am intrat în discuție cu el m-a recunoscut și mi-a cerut permisul și buletinul doar ca să mă legitimeze. Mi-a făcut alcooltest. Care a ieșit 0 și m-au lăsat să plec. După aceea eu am luat-o înainte cu permisiunea polițistului, am făcut dreapta. Am fost urmărit de o alta mașină de poliție, iar atunci când am ajuns în fata casei a dat drumul la girofar și a mai chemat încă doua mașini. Atunci mi-au făcut test de droguri.

Apoi am plecat cu polițiștii la IML, unde mi-au recoltat sânge și salivă. S-a aflat că am THC 5. Am inhalat, am stat cu oameni care fumează iarbă. V-am spus: eu sunt plictisit de ele. În legătură cu dosarul penal, nu cred că am, pentru că nu au venit analizele de la IML, durează 48 de ore”, a mai explicat Fulgy.

Actorul care l-a jucat pe Tarzan a murit într-un accident de avion

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre