Simona Ionescu / Redactor Șef

Fundația caritabilă a ducilor de Sussex ar putea da greș. Iată ce spune un expert regal britanic

Fundația caritabilă a ducilor de Sussex ar putea da greș. Iată ce spune un expert regal britanic
Fundația caritabilă patronată de ducii de Sussex ar putea da greș, spune un expert regal britanic. Acesta a fost un apropiat al prințesei Diana.

Fundația caritabilă Archewell a ducilor de Sussex ar putea da greș în viitorul apropiat, spune un expert regal. Acesta a explicat în cadrul unei conferințe virtuale ce probleme au în acest moment Harry și Meghan. 

Cei doi locuiesc în prezent în California și din ce în ce mai mulți experți regali afirmă ca prințul Harry este total schimbat. De asemenea, aceștia spun că Harry cumva ar fi acceptat că este în umbra lui Meghan, fapt reieșit din comportamentul lui. 

Fundația caritabilă a ducilor de Sussex ar putea da greș. Iată de ce 

Patrick Jephson, fost șef de personal al prințesei Diana, a ținut recent o conferință virtuală pe tema ”branding personal”. Acolo a discutat și situația ducilor de Sussex și a fundației pe care aceștia au deschis-o. ”Dacă se îndepărtează foarte mult de tradiția sacrificiului personal și a serviciului public ce caracterizează monarhia, atunci fundația va da greș”, a zis Jephson. 

De asemenea, acesta a punctat și faptul că familia regală britanică reprezintă un brand extrem de puternic. Acesta și-a arătat îngrijorarea față de decizia celor doi de a se retrage din monarhie. ”S-ar putea argumenta că, apartenența la familia regală oferă acces la cel mai extraordinar și mai puternic brand din lume. Renunțarea voluntară la toate aceste avantaje în căutarea a altceva este foarte îndrăzneț. Și nici nu știm ce este acel alt lucru”, a încheiat Jephson. 

Biograf regal: ”Relația dintre Harry și William nu va mai fi niciodată la fel”

Fundația caritabilă Sussex

Comentariile lui Jephson vin după ce Robert Lacey, biograf regal, a afirmat că relația dintre Harry și William nu va mai fi niciodată la fel. Asta deși se preconizează o împăcare între cei doi. „Mă aștept că aceasta este soluția pe termen lung aici. Datoria regală va fi prioritară pentru William și Kate. Harry și dragostea lui ( n.r. Meghan ) se vor bucura de libertatea Americii și, sper, evident că va exista un fel de reconciliere”, a declarat Lacey pentru Elle. 

Într-un documentar din 2019, Harry & Meghan: O călătorie africană, ducele de Sussex spunea că el și William ”sunt pe căi diferite”, dar că mereu vor rămâne frați înainte de toate. 

Exclusiv. Mădălina Ghenea a ajuns la spital  și a rămas peste noapte

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre