Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabi Bădălău a scos-o pe Bianca Drăgușanu la restaurant. El a uitat de controlul judiciar, ea de bunele maniere

Gabi Bădălău a scos-o pe Bianca Drăgușanu la restaurant. El a uitat de controlul judiciar, ea de bunele maniere
Când te numești Bianca Drăgușanu, toată lumea are pretenții. Dar blonda se simte la restaurant exact ca acasă și se comportă ca atare. Iar iubitul ei Gabi Bădălău îi face toate poftele.

Ca să-i mai treacă supărarea cauzată de decizia DNA, Gabi Bădălău și-a scos iubita la masă. Ce s-a întâmplat în local.

Paparazii Spynews au fost pe urmele Biancăi Drăgușanu și Gabi Bădălău și i-au prins pe cei doi amorezați într-unul dintre cele mai luxoase restaurante din București. Cea care a ajuns prima a fost Bianca, îmbrăcată la patru ace, dar nici Bădălău nu s-a lăsat mai prejos, arătând impecabil. Îndrăgostiții au luat masa, au vorbit câte în lună și în stele și au crezut că sunt departe de ochii curioșilor. Din păcate, n-a fost deloc așa.

Biancăi îi place să mănânce cu mâna

Chiar dacă întorcea tot timpul capul să vadă dacă nu e urmărită, Bianca Drăgușanu n-a avut nici o problemă să mănânce cu mânuța ei fină cele mai gustoase preparate culinare pe care le-a comandat iubitul cu buzunarele pline. După o masă copioasă și o discuție pe cinste, cei doi au părăsit restaurantul.

Gabi Bădălău, probleme cu legea

Cei doi nu pot fi fericiți pe deplin, pentru că Gabi Bădălău are problema cu legea. Pe 22 martie 2023, DNA a decis ca el să fie plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, fiind cercetat pentru dare de mită.

Conform referatului anchetatorilor, „în contextul derulării unui contract încheiat de primăria unei comune cu o asociere de firme (din care făcea parte și societatea administrată de inculpat), ce avea ca obiect „Înființare rețea de alimentare cu apă în satele …, comuna …, județul Giurgiu”, în lunile octombrie 2021 și noiembrie 2022, omul de afaceri, cercetat în prezenta cauză, împreună cu o altă persoană, i-ar fi oferit, prin intermediar, primarului comunei respective un procentaj de 7% (344.000 lei) din valoarea contractului.

„Prima tranșă din suma promisă inițial”

Pentru ca, în schimb, acesta din urmă să efectueze în continuare plățile către firma respectivă, chiar și pentru lucrări neconforme. În scopul menționat mai sus, la data de 25 noiembrie 2022, prin același intermediar, i-ar fi fost remisă primarului suma de 35.000 lei, reprezentând o primă tranșă din suma promisă inițial”, spun procurorii.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre