Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabriela Cristea răspunde jignirilor Mariei Constantin: „Nici nu o cunosc pe doamna”

Gabriela Cristea răspunde jignirilor Mariei Constantin: „Nici nu o cunosc pe doamna”
Maria Constantin a sărit la atac chiar la Gabriela Cristea în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la Pro TV. Replica brunetei nu a întârziat să apară. Astfel, Gabriela Cristea răspunde jignirilor Mariei Constantin.

Maria Constantin și Gabriela Cristea au avut același soț, pe Marcel Toader, fostul rugbist și om de afaceri care a decedat în 2019. Prezentatoarea a fost a cincea soție a lui Toader, în timp ce Maria Constantin a fost a șasea. În cadrul celebrei emisiuni, tânăra interpretă de muzică populară a fost provocată să o descrie pe a cincea soție a lui Marcel Toader, fostul ei partener. Iar cuvintele folosite la adresa prezentatoarei au fost destul de dure. Gabriela Cristea însă răspunde jignirilor Mariei Constantin scurt și la obiect. 

În cadrul emisiunii „La Măruță”, folclorista a fost pusă să o descrie în trei cuvinte pe Gabriela Cristea. Blondina a spus despre prezentatoare că este „a cincea soție, supraponderală și femeie rea”. A încercat apoi să se „scoată” spunând că, de fapt, nu o cunoaște personal. Și că vorbele, de fapt, îi aparțin fostului ei partener. „E grasă și rea. În folclor este o bârfă continuă. Eu cred că am fost cea mai bârfită, știu asta. Am auzit mai multe și eu, din multe părți. Toți din muzica populară vorbesc”, a spus Maria Constantin

Gabriela Cristea răspunde jignirilor Mariei Constantin. Zice că nici nu o cunoaște 

Gabriela Cristea răspunde

După ce i-au fost adresate jignirile „rea” și „grasă”, prezentatoarea a dat un răspuns clar, la Xtra Night Show. Aceasta nu este interesată de gurile rele și nici nu vrea să intre într-un schimb de replici dure. Nu o cunoaște și ea nu își permite să vorbească despre artistă. 

„Mă interesează atât de puțin încât….Nu am avut curiozitatea să ascult, nu am avut răbdarea și nici timpul necesar. Nu este nici prima, și nici ultima care o să mai facă treaba asta. Noi avem alte preocupări. Noi avem o viață mișto. Este departe de mine. Este o chestie de trecut, nici nu mai țin minte că mi s-a întâmplat așa ceva în viața asta. Nu mă mai sperie treaba asta. Eu nici nu o cunosc pe doamna. Nu mi-am permis niciodată să spun ceva urât la adresa cuiva”, a declarat Gabriela Cristea. 

Dan Bittman preferă blondele. Cu cine a fost surprins cântărețul

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre