Simona Ionescu / Redactor Șef

Gata! Ioana Ginghină l-a uitat pe Papadopol. Ce planuri are

Gata! Ioana Ginghină l-a uitat pe Papadopol. Ce planuri are
După un mariaj de 12 ani, dar și un copil împreună, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au decis să pună punct căsniciei și iubirii ce îi unea, în 2019. Acum, la aproape 1 an și jumătate de la despărțire, se pare că Ioana Ginghină l-a uitat în sfârșit pe actorul cu care a împărtășit atâtea.

În ultimul an, viața actriței a luat o turnură cu totul nouă. După ce a încheiat cu divorțul de Papadopol, pensia alimentară și partaj, Ioana Ginghină s-a concentrat pe propria ei persoană, dar și pe fiica ei adolescentă, Ruxandra. 

Aceasta a profitat de momentele de singurătate cu succes, căci se pare că la final de an fosta soție a lui Papadopol este cu totul alt om. 

A anunțat că are un iubit 

Într-o postare pe Instagram, actrița a făcut inventarul ultimului an care tocmai a trecut și a dat și o veste mare internauților, aceea că are un iubit, de care nu a vrut să dea foarte multe detalii: “Wow ce an intens… câtă nesiguranță, câte emoții, câtă schimbare ! Stau și mă uit la viața mea și realizez cât de mult s-a schimbat din ianuarie și până acum. După 1 an de singurătate și nesiguranță am intrat într-o nouă relație, Ruxandra a crescut și am urmărit cum s-a schimbat de la o lună la alta, transformandu-se într-o adolescentă cu personalitate.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ioana Ginghina (@ioanaginghina)

De asemenea, Ginghină este cu atât mai fericită cu cât, în anul precedent, a reușit să-și împlinească visul de a-și achiziționa o mașină, dar a și filmat pentru un nou serial: “Tot în acest an, am început filmările la serialul @Adela și acum pe final de an, mi-am achiziționat o nouă mașină, după aproape 10 ani de când merg cu cea veche.  Sunt recunoascătoare pentru abundența de sentimente și emoții care mi-au umplut sufletul în acest an. Am învățat atât de multe! Mulțumesc universului că sunt. Am mai și greșit, dar ăsta este farmecul vieții, să învățăm și să ne dezvoltăm cu fiecare experiență sau provocare. Să vină 2021, zic! Chiar sunt curioasă ce vești ne mai aduce”, și-a încheiat Ioana Ginghină mărturisirea. 

Activități gospodărești: femeia sau bărbatul. Un studiu uimitor despre cum se împart sarcinile casei în majoritatea familiilor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre