Simona Ionescu / Redactor Șef

George Burcea a dat cărțile pe față. Nu și-a dorit niciodată divorțul

George Burcea a dat cărțile pe față. Nu și-a dorit niciodată divorțul
Ca multe alte vedete ale României și Andreea Bălan cu George Burcea au divorțat tot la Buftea. Ce urmează acum.

Când Andreea Bălan a anunțat că divorțează de George Burcea, showbizz-ul a explodat. În timp, lucrurile s-au mai liniștit.

George Burcea a dat cărțile pe față. Nu și-a dorit niciodată divorțul

S-au iubit, și-au întemeiat o familie, dar au sfârșit prin a o lua pe drumuri diferite. Rodul dragostei lor sunt două fetițe minunate, Ella și Clara, pentru care ar face orice și Andreea Bălan, dar și George Burcea. Dacă până acum aceștia erau la cuțite, au îngropat securea războiului și au ajuns, de dragul copilelor, la o înțelegere.

Invitat în cadrul unei emisiuni, George Burcea a dat totul din casă și a povestit în ce relație se află acum cu cântăreața. Mai mult decât atât, el a dat vestea cea mare și a anunțat că e fericit, pentru că de două luni își ia fetițele la el în fiecare week-end.

Dezvăluiri neașteptate

George a mers mai departe și a afirmat că el nu și-a dorit niciodată divorțul de Andreea Bălan, mărturisind că a făcut tot ce a putut pentru a-și păstra familia. Din păcate, nu s-a mai putut și atunci cei doi au ales despărțirea. Dar, au rămas în relații bazate pe respect, totul pentru ca Ella și Clara să se simtă iubite.

„Am doi copii minunați, două fetițe sănătoase și este important ca atât ea, cât și eu să ne vedem de interesele copiilor că asta este cel mai important acum în relația noastră. Slavă cerului, de două luni mi se permite să iau fetițele în fiecare weekend la mine, în apartamentul unde stau. Le iau de la grădiniță și le aduc acasă duminică seara”, a declarat George Burcea, în cadrul unei emisiuni.

Ce a învățat în urma divorțului

De când se iubește cu Viviana Sposub, George spune că a înțeles ce înseamnă să fii fericit. Chiar și așa, el nu regretă mariajul cu Andreea Bălan, din care spune că a primit lecții importante de viață. Pe de altă parte, el a explicat și de ce despărțirea în acte a durat atât de mult.

”Din prima căsnicie am învățat că dacă nu iese din prima, încearcă și a doua oară. Nu cred că există greșeli pe pământ, dar în schimb există lecții, cu cât înveți mai multe lecții cu atât poți fi mai bogat, mai împlinit și mai fericit. În ceea ce privește divorțul, procesul a durat așa de mult pentru că Buftea e foarte departe de București, iar informațiile ajung acolo distorsionate, aș putea spune că așa mult prea distorsionate față de adevăr”, a mărturisit actorul.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre