Ghislaine Maxwell și-a pregătit așii în mânecă: are cele mai compomițătoare fotografii de la orgiile cu minore

Ghislaine Maxwell și-a pregătit așii în mânecă: are cele mai compomițătoare fotografii de la orgiile cu minore
Se anunță un adevărat tsunami pe scena politică din America și din lume. Un val devastator e pe cale să lovească și să distrugă tot. Foști președinți, capete încoronate, oameni de afaceri care au construit imperii financiare vor fi distruși într-o clipă.

Toți așteaptă cu sufletul la gură și calmantele în mâini procesul  lui Ghislaine Maxwell, mâna dreaptă a pedofilului Jeffrey Epstein. Arestarea acesteia din urmă amenință să provoace cutremure de proporții, prin mărturiile pe care le poate face la proces. Oricât de fidelă i-a fost lui Epstein, e de la sine înțeles că va spune tot, ca să scape cu o pedeapsă cât mai mică. Amintim că ei i s-a refuzat eliberarea pe cauțiune, fiind reținută în pușcărie până la debutul procesului.

Bill Clinton ar putea fi una dintre victime, dar sunt și altele, mai importante

Deja, într-o serie de documente prezentate în instanță, o femeie, pe nume Virginia Giuffre, a declarat că l-a văzut o dată pe fostul președinte, pe insula lui Epstein, „cu două tinere fete” din New York. Giuffre a confirmat că pe insulă aveau loc cu regularitate orgii sexuale.


Andreea Bălan a ajuns cu fetițele la mare. Ce se întâmplă vedeți în imagini

Primul COVID- baby confirmat „pe surse” în showbizul românesc. Gina Pistol și Smiley se pregătesc să schimbe scutece?


Amintim că în 2015, revista Gawker a publicat o listă cu zborurile efectuate de „Lolita Express”, în care Bill Clinton apărea că a zburat de 11 ori cu avionul privat al lui Epstein. Într-unul dintre aceste zboruri, Clinton a călătorit împreună cu o actriță de filme porno, care figura la rubrica „Masaje” în agenda lui Epstein.

Asul din mânecă: fotografii compromițătoare

În toate cele 11 zboruri, Clinton a fost însoțit de Ghislaine Maxwell, asociata lui Epstein, arestată pe 2 iulie 2020 sub acuzația de trafic cu minore, și cu Sarah Kellen, care este acuzată că recruta minore, acționând ca o proxenetă în numele lui Epstein.

Virginia Giuffre a acuzat-o pe Ghislaine Maxwell că „a momit-o să intre în anturajul lui Epstein la 15 ani, sub pretextul că îi oferă un post ca maseuză”.

În presa americană și britanică se vehiculează că Maxwell ar avea mai multe dovezi compromițătoare cu personalități care au participat la orgiile de pe insulă. Inclusiv cu doi proeminenți politicieni americani făcând sex cu minore. Și ar fi gata să folosească aceste dovezi ca monedă de schimb pentru libertatea sa. E de amintit că s-a vehiculat și probat inclusiv prezența prințului Andrew al Marii Britanii pe Insula Păcatului.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre