La un an după ce a devenit a doua oară campioană mondială la gimnastică, Corina Ungureanu a luat o decizie radicală. A vrut mai multă expunere și a găsit-o în paginile revistei pentru bărbați Playboy. Pictorialul nud pe care l-a făcut fosta mare gimnastă în 2000 a fost un adevărat tsunami pentru lumea sportului și cea mondenă. Ulterior, medaliata sportivă a repetat experiența și în 2008.
Mai mult decât atât, amintim cum Corina Ungureanu a fost implicată alături de colegele ei gimnaste, Claudia Presecan şi Lavinia Miloşovici în scandalul sportivelor care au realizat un DVD în Japonia, executând dezbrăcate exerciţiile pe aparate.
„Am primit mai mulți bani decât pentru titlul mondial”
„Nu voi spune că nu a contat partea financiară. A contat enorm. Erau mai mulți bani decât primisem pentru titlul mondial. Aveam o casă de terminat și…
A fost și chestia că pozase o patinatoare și că au mai fost gimnaste înaintea mea… Am zis «OK, bun». M-am autodepășit, dacă vrei. Noi nu am fi vorbit azi fără chestia asta. Eu nu sunt o mare gimnastă. Nu mă consider în primele 15. Eu știu unde îmi e locul în ierarhia marilor gimnaste din România. Nu o să mă auzi că spun «Sunt o mare gimnastă». OK, comparativ cu rezultatele de azi, putem spune. Dar poate dacă nu făceam acele poze lumea nu știa că Ungureanu e și campioană mondială.
Sunt multe gimnaste peste mine, ca rezultate, care nu au trecut acest prag, nu au făcut ceva diferit… Eu mereu m-am simțit datoare să spun că îmi cunosc locul. Eu nici măcar nu am fost Jocurile Olimpice.
Când a fost pictorialul din Japonia a fost o mare încurcătură, un mare scandal. Eu, din prostie sau neștiință, am avut emblema Federației pe echipament. Atât ne-a dus pe noi capul. Nu am știut să luăm un avocat, să citim contractul cum trebuie. Noi nu am dat niciun fel de explicații, nu am spus prea multe. Probabil dacă se întâmpla azi, nu mai se mai agita nimeni. Au fost multe gimnaste care au făcut mult mai multe, după noi. Dar atunci…”, a spus Corina Ungureanu la GSP Live.
Sursa foto: Instagram
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook