Simona Ionescu / Redactor Șef

Gina Pistol, așa cum nu ai mai văzut-o. Cum s-a pozat tânăra mămică

Gina Pistol, așa cum nu ai mai văzut-o. Cum s-a pozat tânăra mămică
Iubita lui Smiley a născut în urmă cu aproximativ două luni, însă aproape și-a recăpătat silueta pe care o avea înainte. Gina Pistol s-a pozat așa cum nu ai mai văzut-o.

Gina Pistol a devenit mămică pe 9 martie, iar în mai puțin de două luni a slăbit exemplar. Chiar dacă nu poate să facă sport, iubita lui Smiley își intră în formă mai repede decât s-ar fi așteptat oricine. 

Vedeta a slăbit deja 15 kilograme. Vedeta a ajuns la 80 de kilograme în timpul sarcinii. După ce a născut, a doua mare preocupare, după îngrijirea micuței Josephine, evident, a fost să își reintre în formă.

Gina Pistol, poze provocatoare pe Instagram 

Pentru a demonstra schimbarea prin care a trecut, Gina s-a pozat recent într-o ipostază care a stârnit imaginația fanilor. Chiar dacă era vorba doar de o plasare de produs, mai exact o cremă de corp, Gina a adoptat o poziție îndrăzneață, pentru a arăta fanilor că silueta ei este pe drumul cel bun. 

În imaginile apărute pe rețeaua de socializare, iubita lui Smiley este îmbrăcată doar într-un halat alb, care lasă să i se vadă piciorul sexi. Chiar dacă tânăra mămică are acum forme, este la fel de frumoasă ca întotdeauna, lucru observat și de fani. „Parcă ești mai frumoasă de când ai devenit mamă”, ”Ești superbă”, au fost doar câteva dintre complimentele primite de la fani. 

Gina s-a retras de la „Chefi la cuțite”, pentru a fi aproape de fiica ei 

Prezentatoarea TV este bine cunoscută ca și gazda emisiunii “Chefi la cuțite” de la Antena 1. Frumoasa mămică a anunțat recent că este nevoită să predea ștafeta de prezentatoare a celebrului show culinar, pentru a sta acasă cu Josephine. 

“Nu vreau să mă despart de voi. Pentru puțin timp, ca să nu îmi simțiți lipsa atât de tare, o să vă las pe niște mâini bune. Va fi cineva foarte special, care vă știe încă de la începuturile voastre, când erați mici, când în fața voastră era cineva din familia respectivă.

Simpaticilor, noi ne vom vedea în sezonul 10, cu siguranță, dar până atunci vă las pe mâinile simpaticei Irina Fodor!”, a spus Gina Pistol.

Foto: Facebook, Instagram

Regina Elisabeta lansează una după alta băuturi. După gin, face bani cu bere

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre