Simona Ionescu / Redactor Șef

Ilinca Vandici își arată, mândră, pielea: „Și tu poți face asta!” – Exclusiv

Ilinca Vandici își arată, mândră, pielea: „Și tu poți face asta!” – Exclusiv
Ilinca Vandici este una din vedetele de televiziune extrem de apreciate și îndrăgite, este frumoasă foc, și, peste toate, are un comportament decent și asumat.

Așa cum mărturisea în trecut,  are idei „de modă veche”, legate de acum ar trebui să fie viața ideală, iar alături de partenerul ei, Andrei Neacșu, se simte cu adevărat împlinită. Ea a povestit că în trecut a avut momente de „scăpare” financiară, când ajungea să își cumpere pantofi cheltuind ultimii bani. Dar care femeie nu face asta?

„Pe rețelele de socializare totul este perfect și minunat. Totul este ca la carte, lumea face lucruri, la nivel declarativ, exact așa cum ar trebui. În realitate, nu cred că lucrurile stau deloc așa. Suntem foarte buni cu toții la sfaturi, dar nu să le și urmăm. La noi în familie lucrurile sunt extrem de relaxate din punctul ăsta de vedere. Folosim banii și ai mei, și ai lui Andrei în scopuri comune, fără să ne gândim cine cheltuiește pentru ce.

Nu sunt o tipă extrem de cheltuitoare. Reușesc să îmi achiziționez ce îmi doresc, să iau ce este nevoie pentru copil, să ofer cadouri. Sunt o tipă darnică, dar nu cheltuitoare, nu arunc cu banii”, a declarat Ilinca Vandici pentru Impact. Atentă la siluetă, Ilinca Vandici e o lecție deschisă și pentru alți: „Și tu poți!”

Ilinca Vandici e foarte mândră de corpul ei

Nu e un secret pentru nimeni că Ilinca Vandici e extrem de preocupată de modul în care arată. Vedeta are o siluetă de vis, pe care o întreține. E atentă la alimentați și merge constant în sala de forță. Zilele acestea, ea le-a dezvăluit fanilor mai multă piele de pe corpul ei, expunându-și abdomenul perfect tonifiat, cu pătrățele, într-o imagine surprinsă în Sala de sport. Vedeta a titrat alături un sfat pentru toată lume: „Și tu poți face asta”, a scris Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu sunt căsătoriți din 2017. Cei doi sunt părinții unui băiețel minunat, Zian, care în vara acestui a împlinit 5 ani.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre