Simona Ionescu / Redactor Șef

Imagini inedite de la nunta lui Răzvan Simion cu Daliana. Decor inedit, în alb, roșu și auriu, cu 3000 de lumânări. Foto

Imagini inedite de la nunta lui Răzvan Simion cu Daliana. Decor inedit, în alb, roșu și auriu, cu 3000 de lumânări. Foto
Răzvan Simion și aleasa inimii sale sunt cel mai fericit cuplu de pe pământ. Cei doi și-au unit destinele alături de familie și cei mai buni prieteni. De la eveniment nu a lipsit fiica prezentatorului și mama sa.

Mama și fiica lui Răzvan Simion n-au putut să le lipsească de la nunta vedetei. Ambele au arătat exemplar și au fost urmărite de toți invitații.

Alături de Răzvan Simion a fost cea mai frumoasă mamă și cea mai elegantă fiică

Cum a arătat aranjamentul de la nuntă

Așa cum le-au promis fanilor, Răzvan Simion și aleasa inimii sale, Daliana Răducan, au postat primele imagini de la cel mai frumos eveniment al vieții. Cei doi au fost filmați în timpul ceremoniei, la casa de căsătorii și au fost extrem de emoționați când ofițerul Stării Civile a mărturisit celebra expresie „vă declar căsătoriți”.

La un asemenea eveniment cu ștaif și aranjamentul a fost pe măsură, din flori albe și roșii, în timp ce farfuriile și scaunele au fost albe cu un auriu delicat. Iar lumânările alese au fost în număr de… 3000.

3000 de lumânări pentru cel mai frumos eveniment

Ianca a strălucit la nunta tatălui

Pentru nunta tatălui său, fiica lui Răzvan Simion s-a întrecut pe sine. Tânăra a optat pentru o rochie neagră, lungă, cu bretele subțiri și câteva pietrecele swarowki, care i-a pus în evidență trupul perfect. Fiica prezentatorului a ales ca părul să fie lăsat liber, pe umeri și a fost, după mireasă, revelația serii.

La fel de eleganți au fost Dani Oțil, care a optat pentru un costum negru, cu papion și soția, sa Gabriela. Fotomodelul a arătat exemplar într-o rochie argintie, la care a asortat o pereche de sandale roșii și o poșetă în aceeași nuanță.

Dani Oțil și frumoasa lui soție, Gabriela

„Nu vorbește la nunți, doar la a lui și la a mea”

Prietenul de-o viață al lui Răzvan Simion n-a putut să rabde și a ținut un discurs, iar mirele l-a catalogat într-o fotografie: „Nu vorbește la nunți. Doar la a lui și la a mea”.

O altă figură care a atras atenția la eveniment a fost mama lui Răzvan Simion, o distinsă doamnă blondă, care a purtat o superbă rochie neagră.

Medic Diana Baicu

Invitații n-au putut să nu observe asemănarea dintre prezentator și femeia care i-a dat viață. De asemenea, a venit să le fie alături în cel mai frumos moment al vieții lui și medicul Diana Baicu, nelipsită de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Răzvan și Daliana s-au dezlănțuit pe ringul de dans

O surpriză inedită a fost apariția tenorului Alin Stoica care, alături de Stephanie Radu le-au făcut cadou „un moment liric excepțional”.

Mireasa si cea mai frumoasa nășică, alături de DJ-ul care a încins atmosfera

Dar, ca la orice nuntă, n-a lipsit DJ-ul, iar Răzvan și Daliana s-au dezlănțuit pe ringul de dans, fiind aplaudați de toți cei prezenți. Miresica le-a arătat-o tuturor și pe frumoasa nașă, mărturisind că e mândră că au asemenea părinți spirituali.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre