Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum să alegeți imprimeul leopard sau zebră și cum să îl purtați cu stil

Cum să alegeți imprimeul leopard sau zebră și cum să îl purtați cu stil
Imprimeul leopard pare să nu se demodeze niciodată. Vedetele care sunt văzute în public purtând dungi de zebră și pete de leopard dovedesc acest lucru.

Uneori, alegerea imprimeului animal care vi se potrivește cel mai bine poate fi o provocare grea. Dar nu vă faceți griji: există principii de bază simple care vă pot ajuta să îmblânziți această tendință a modei și să arătați fabulos în ținutele cu imprimeuri animale.

Purtați câte un „animal” odată

Este posibil ca modiștii cu experiență să nu aibă nicio problemă în amestecarea diferitelor amprente de animale, dar dacă începeți să purtați doar aceste amprente, este mai bine să alegeți un singur animal de imprimare. Dacă amestecați modele diferite sau un model de culori diferite, este posibil ca acestea să nu arate armonios. 

Dacă totuși doriți să utilizați mai multe articole de îmbrăcăminte cu imprimeu animal, asigurați-vă că amprentele sunt identice, cum ar fi amprentele de șarpe pe care le poartă artista Rihanna în imaginea de mai jos.

Începeți cu accesorii dacă sunteți începător

Dacă purtați haine cu dungi și pete sună riscant pentru dvs., vă puteți începe călătoria în jungla de imprimeuri animale cu accesorii. Aceasta poate fi o geantă de leopard ca cea pe care o poartă Victoria Beckham sau cizme din piele de șarpe, precum cele purtate de Rihanna.

Amintiți-vă că piesele cu imprimeu animal atrag atenția asupra părților corpului pe care le purtați. Dacă doriți să vă deplasați accentul pe față, de exemplu, vă puteți gândi să purtați ochelari cu un cadru cu imprimeu animal.

Căutați culori naturale

Hainele de culori izbitoare pot părea cu siguranță fabuloase, dar la fel ca și combinarea mai multor amprente de animale, purtarea unor pete și dungi viu colorate poate necesita anumite cunoștințe și experiență. 

Dacă doriți să vă simțiți mai încrezători și mai confortabili în aspectul dvs. „sălbatic”, alegeți culori naturale apropiate de culorile reale ale pielii animalelor. Odată ce vă simțiți mai încrezător, puteți experimenta culorile.

Zile de colecție la Antena Stars, cu surprize și ediții speciale

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre