Simona Ionescu / Redactor Șef

În ce relații se află de fapt Oana Roman și Marius Elisei. Vedeta a clarificat situația

În ce relații se află de fapt Oana Roman și Marius Elisei. Vedeta a clarificat situația
Oana Roman a clarificat în ce relații se află cu fostul soț. Ea și Marius Elisei s-au despărțit de câteva luni, însă lucrurile sunt de departe a fi terminate.

După mai multe certuri, separări și împăcări, Oana Roman a înaintat cererea de divorț de Marius Elisei în luna ianuarie a acestui an. „Am depus actele și în momentul ăsta avem o relație extraordinar de ok. Nu știu (n.r.: dacă se va împăca cu Marius Elisei). Avem o relație foarte ok, vine și mă ajută când e nevoie”, a dezvăluit Oana Roman în cadrul emisiunii XNS la vremea respectivă. Fanii au rămas însă cu multe întrebări, astfel că, recent, Oana Roman a dezvăluit în ce relații se află acum cu fostul soț. 

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit în vara lui 2014, după ce, cu patru luni mai devreme, li s-a născut fetița, Izabela. După despărțire, fiica fostului premier a făcut o serie de schimbări în viața sa, începând cu silueta nouă pe care o etalează. Și-a pus camere de supraveghere în curte, căci acum e femeie singură. Recent, vedeta a fost plecată în concediu în Egipt alături de Vica Blochină și de fiica sa, Izabela. 

În ce relații sunt acum Oana Roman și Marius Elisei

Pe contul său de Instagram, Oana își ține la curent întotdeauna urmăritorii cu tot ceea ce face. Recent, vedeta a făcut o sesiune de „Întrebări și răspunsuri” pe rețeaua de socializare. Printre întrebările primite se afla și una presantă, la care fanii vor constant un răspuns. Cineva a întrebat-o pe Oana cum e relația cu Marius acum și dacă ține legătura cu fostul soț. „Evident (nr. ține legătura cu Marius Elisei), avem un copil împreună. Cu Marius vorbesc aproape zilnic. Nu mi-a fost și nu îmi este ușor, dar a fost o decizie (nr. de a divorța) conștientă și asumată”, a spus Oana Roman pe pagina sa de Instagram. 

Ulterior, Oana a revenit cu același răspuns, în momentul în care a fost întrebată cu cine vorbește zilnic la telefon. „Cu mama, cu Marius aproape zilnic, cu anumiți prieteni”, a dezvăluit vedeta. Oana și Marius au împreună o fiică și este normal să țină legătura, însă rămâne de văzut dacă se va ivi ocazia unei împăcări între cei doi, în viitorul apropiat. 

Foto: Facebook

Începe Programul Rabla. Câți bani dă statul ca să scăpați de hârb

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre