Simona Ionescu / Redactor Șef

Încâlcita poveste de dragoste a doctorului Pautov. A doua soție a fost, de fapt, prima

Încâlcita poveste de dragoste a doctorului Pautov. A doua soție a fost, de fapt, prima
Pe chirurgul Mihail Pautov îl cunoaște toată lumea drept „Medicool”. Mai nou face conținut pe social media, iar informațiile pe care le diseminează sunt adevărate lecții de anatomie, viață bună și sănătate.

Dincolo de aparițiile sale, chirurgul, are două fiice, cu femei diferite, și o poveste de amor încâlcită. „Medicool” a lăsat bisturiul deoparte de câțiva ani, în favoarea conținutului media. Dar spune că vrea să revină. Originar din Chișinău, doctorul în vârstă de 36 de ani, are un CV impresionant.

Dr. Mihail Pautov este medic specialist în Chirurgie Generală, absolvent al Universității „Carol Davila” din București, el ajungând în România de la vârsta de 7 ani, după ce familia sa a decis să se mute aici. A lucrat opt ani la Institutul Fundeni, apoi la Spitalul Sanador și alți doi ani şi în Spitalul Municipal Curtea de Argeş. A revenit la Fundeni, a participat la nu mai puțin de 150 de transplanturi hepatice. Ca medic creator de conținut a dat însă lovitura.

Doctorul Mihail Pautov are două fiice, Anastasia și Navani, cu două soții diferite (Sursa foto: Instagram)

El are peste 25 de milioane de vizualizări pe platformele sociale.

Gustul l-a prins alături de Cătălin Măruță, lângă care și-a făcut debutul pe „sticlă”. Visul lui e să demareze un program național de conștientizare a sănătății mintale în școli. Probabil o va face, e riguros și tot ce și-a propus i-a ieșit. Iar rigoarea se vede și în programul de somn: se culcă, fără excepție, la ora 22:00, și se trezește, fără ceas, la 6:00 dimineața.

Încâlcita poveste de dragoste a doctorului Pautov

Consacrat drept cel mai popular medic din mediul online românesc, chirurgul Mihail Pautov are o poveste de viață amoroasă cam sucită. A fost căsătorit, are o fiică de 7 ani, Anastasia, apoi a divorțat în secret și s-a căsătorit a doua oară, ocazie cu care a mai dobândit o fiică, în vârstă de un an acum.

Puțină lume știe că prima soție, Andreea, e profesor de yoga, a fost părăsită pentru prima prietenă a doctorului, Daniela. Despre aceasta el spune că a fost prietena lui din „tinerețe”, de care s-a îndrăgostit așa de tare încât nu a avut altă variantă decât să încheie prima relație de familie și să întemeieze alta. Cei doi au o fiică, Navani.

Fiicele au mame diferite dar cresc împreună și se iubesc maxim

Pe prima soție, Andreea, Mihail Pautov a cunoscut-o când avea doar 19 ani. A fost o iubire plină de pasiune, iar rodul ei e Anastasia, un copil „supersmart”, după cum spune Pautov despre fiica lui cea mare. Cuplul a rezistat 10 ani împreună. Apoi a urmat separarea, acum cinci ani, când medicul și-a dat seama că e îndrăgostit dincolo e fire de altă femeie.

Actuala soție a lui „Medicool” este daniela, prietena lui din „tinerețe” Sursa foto: Instagram)

„Pe actuala mea iubită/soţie, Daniela, am cunoscut-o în tinerețe şi am fost pentru mult timp cei mai buni prieteni ever. Ne povesteam de toate, mergeam peste tot împreună şi ştiam totul unul despre celălalt. Într-o zi, însă, ceva s-a întâmplat. Nu ştiu ce, dar efectiv ne-am îndrăgostit cum nu am fost îndrăgostit niciodată”, a declarat acesta, într-un interviu pentru Pagina de media.

Așa că nu au avut de ales și au devenit familie. Sunt în continuare cei mai buni prieteni, se ocupă împreună de ambele fiice. Anastasia locuiește la amândoi părinții şi se bucură deplin de iubirea lor, dar și de sora ei mai mică, Navani, care e alintată „Mamushka” și care, la rândul ei, este înnebunită după sora ei mai mare.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre